•  

   

   

   

  Met ingang van 23 januari kunnen er elke zaterdag (tot nader order) weer onderlinge wedstrijden gespeeld worden.  

  Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte ziet het er voorlopig naar uit dat de jeugdleden nog steeds onderlinge wedstrijdjes kunnen spelen. Dit even onder voorbehoud van onderzoeken die nog steeds lopen naar de Britse mutatie van het virus en de invloed op kinderen.

  Net als in het najaar van 2020 worden de teams O8 t/m O19 de gelegenheid geboden om onderlinge wedstrijden te spelen. Vanwege corona maatregelen is dit alleen voor spelers in de leeftijd tot 18 jaar. Ben je 18 jaar of ouder, dan verhinderen de regels dat je deel mag nemen.   

  Ook anders dan in het najaar is de manier waarop onderlinge wedstrijden tot stand kunnen komen:

   

  1. Trainers/leiders regelen onderling een tegenstander  

  2. De tegenstander mag maximaal 1 leeftijdscategorie hoger zijn (JO14 mag bijvoorbeeld wel tegen een JO15 team maar niet tegen een JO16 team).  

  3. De wedstrijdjes kunnen uiterlijk t/m dinsdag via mail aangemeld worden bij het secretariaat wedstrijdsecretaris@jsv-nieuwegein.nl  

  4. Op basis van beschikbaarheid velden, scheidsrechters en volgorde van de aanvraag worden de wedstrijden vervolgens ingepland. Uiteraard wordt er ook gekeken of bepaalde teams met hun verzoek niet steeds achter het net vissen en alsnog voorrang krijgen ten opzichte van een team dat al wedstrijden heeft gespeeld. Dus een aanvraag indienen is nog GEEN GARANTIE op een wedstrijd. Dat zal op donderdag online worden teruggekoppeld, dan wordt het spelprogramma gepubliceerd. 

  5. Waar mogelijk (beschikbaarheid velden) zal ook de mogelijkheid bestaan om te trainen maar de wedstrijden gaan voor.

   

  NB 1: het secretariaat zal dus geen rol meer spelen bij het bepalen van de tegenstanders maar zal zich beperken tot het opstellen van een tijdschema n.a.v. de ingediende verzoeken en het faciliteren van beschikbare velden en scheidsrechters.

   

  NB 2: ook bij het spelen van onderlinge wedstrijden zijn de geldende coronamaatregelen van toepassing.