• Onze Kampioenswedstrijd ๐Ÿ†

  Vandaag was onze laatste wedstrijd van dit blok. Gelukkig was het niet zo koud als vorige week en mochten we zelfs een kwartiertje later dan normaal (8:15 uur in plaats van 8 uur) verzamelen bij PVC in Utrecht.

  Vorig blok hebben wij thuis tegen PVC 5-1 gewonnen, maar dat betekent niet dat we dachten dat we deze ook zomaar zouden winnen.

  Tijdens onze wedstrijdbespreking bespraken we onze verwachtingen van de jongens tijdens de wedstrijd, maar ditmaal legden we ook de nadruk op het โ€œallesโ€ blijven geven. Soms merk je dat de jongens wat afzwakken en dan geven we de tegenstanders ruimte om ons aan te vallen.

  De afspraak is nu, als we zien dat je het niet redt op je positie, wisselen we je zodat je even bij kunt komen/ op adem kunt komen en daarna weer kunt knallen. We spelen namelijk iedere wedstrijd als een team van 11 man ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ

  We begonnen de wedstrijd sterk en stonden zelfs in het eerste kwart 0-2 voor, helaas werden we een beetje overmoedig waaruit er een onnodig tegendoelpunt werd gescoord en we op 1-2 uitkwamen.

  Tussen het eerste en tweede kwart gaven we de jongens mee om zo door te knallen in de aanval en vooral ook te komen helpen met verdedigen. Je zag bij de tegenstanders als zij in de aanval waren, stonden ze met zโ€™n allen voorin en als wij in de aanval waren, stonden ze met bijna het hele team te verdedigen.

  In het tweede kwart kregen wij er nog net 1 doelpunt in en stonden we voor met 1-3.

  Het derde kwart merkten we dat de bal gewoon niet het doel in te krijgen was, zij hadden een hele sterke laatste man en onze jongens liepen zich steeds vast tussen de verdedigers. Wij gaven de jongens meerdere keren aan dat ze de bal van links naar rechts (of andersom) moesten spelen omdat daar dan een teamgenoot helemaal vrij liep, maar luisteren tijdens de rust is toch anders dan luisteren als ze daadwerkelijk de wedstrijd spelen ๐Ÿคจ

  We hebben wel wat mooie kansen gecreรซerd, maar helaas kregen we er nog maar 1 doelpunt bij volgens mij stonden er toen 2 man van ons in het doel van de tegenpartij ๐Ÿคฃ, maar ja we hebben 1-4 gewonnen!

  En wat zijn wij trots op onze jongens, wat PVCV volgende week ook gaat doen, voor ons zijn onze jongens de KAMPIOENEN!!! Op naar het volgende blok!!