• Ook op ECHT gras doen we het goed!

  Conform teamafspraak zouden tegen Lopik degene met 100% fitheid van start gaan. Hierdoor mochten Amber, Dani, Elena, Julia (veld), Rox, Lisa, Sam, Manouk, Sarinah, Joelle en Luna aan de aftrap verschijnen. Op de bank namen Julia (doel), Lisa en Zoë plaats. Laatstgenoemde kan na 12 maanden blessureleed haar rentree maken.

  De aftrap was met een lekker zonnetje. JSV kwam op een 0-1 voorsprong maar dat doelpunt werd afgekeurd. Waarom? Daar zijn we nog steeds niet over uit. Maar niet veel later was het alsnog raak! Lotte knalde de bal door het net heen en dat zorgde voor een verdiende voorsprong.

  In de 30ste minuut volgde de wissel: Zoë voor Elena. Na 12 minuten in het veld maakte Zoë de 0-2. Tot grote blijdschap van het hele team die haar dit doelpunt allemaal enorm gunde.

  Ondertussen kwam de regen met bakken uit de lucht en gingen we lekker aan de thee in de rust.
  Julia (keepster) nam in de tweede helft vervolgens het doel van Rox over en eerder was Lisa er ook al ingekomen, waarmee op zoek werd gegaan naar de 0-3.

  En die 0-3 kwam van Joelle. Even later was het Manouk met de 0-4 en het toetje volgde uit een corner vanaf de voet van Amber. Allemaal op een manier waarop getraind is. Dus dat werk is niet voor niets geweest.

  Met 5 verschillende doelpuntenmakers zetten we de trend voort van de voorgaande wedstrijd. Toen scoorde: Sarinah, Julia (veld) en Lisa.

  Dat is een grote kracht van dit team. De doelpunten komen vanuit heel veel verschillende speelsters en op heel veel verschillende manieren.

  En er worden ook weinig doelpunten weggegeven. Helaas wel eentje in de laatste minuut waarmee de eindstand op 1-5 uitkwam.

  Nu voorbereiden op de halve finale beker waar we inmiddels al weken mee bezig zijn. En dan met name rondom het verzetten van de datum wat uiteindelijk helaas niet is gelukt

  Vrouw van de wedstrijd: LUNA!