• Opzeggen of overschrijven

  Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?


  Je kunt je lidmaatschap alleen schriftelijk opzeggen, vóór 31 juli. Dit kan op een aantal manieren:

  • Direct online opzeggen (helaas op dit moment nog even niet mogelijk)
  • Per mail opzeggen: aan ledenbeheer@jsv-nieuwegein.nl
  • Per post opzeggen: aan JSV Nieuwegein, t.a.v. ledenbeheer, Sportpark Galecop 1, 3438 HX Nieuwegein

  Je opzegging wordt altijd per mail bevestigd. Bewaar deze bevestigingsmail goed, zodat je altijd kunt laten zien dat je inderdaad op tijd opgezegd hebt. Ben je te laat, dan ben je volgens het huishoudelijk reglement verplicht te betalen.

  Als je zeker weet dat je wilt stoppen, dan is het voor ons fijn als je dat zo snel mogelijk doorgeeft. Dat moet dus op één van bovenstaande manieren. Je kunt dus NIET opzeggen door dit aan je leider of trainer door te geven of aan iemand anders bij JSV en ook NIET telefonisch.

   

  Wat als ik naar een andere vereniging wil (overschrijven)?

   

  Als je wilt overschrijven naar een andere club, dan kun je dat met je nieuwe club regelen. Je meldt je bij de nieuwe club om je in te schrijven en zegt erbij dat je lid bent bij JSV. De nieuwe club dient dan digitaal een verzoek in om je te kunnen overschrijven. Let op: als je nog contributie moet betalen, of andere verplichtingen open hebt staan, dan kan JSV je overschrijving blokkeren. Zorg dus dat je alles op tijd hebt afgerond.

   

  Kan ik tijdens het seizoen opzeggen, of tijdelijk opzeggen?


  In sommige gevallen kun je als spelend lid gedurende het seizoen je lidmaatschap beëindigen, of tijdelijk stopzetten. Dit kan bijvoorbeeld als je een aantoonbare blesure of sociale/psychische aandoening hebt waardoor je (tijdelijk) niet meer kunt voetballen. Hetzelfde geldt als je verhuist en te ver weg komt te wonen om lid te kunnen blijven. Is dit op jouw van toepassing, neem dan zo snel mogelijk contact op met het ledenbeheer van JSV, via ledenbeheer@jsv-nieuwegein.nl. Over het algemeen geldt, als je een geldige reden hebt, hetvolgende:

  • Jeugdleden betalen alleen contributie over de maanden waarin ze hebben kunnen spelen. Raak je in januari geblesseerd en speel je de rest van het seizoen niet meer? Dan betaal je dus 7/12e deel van de gebruikelijke contributie.
  • Senioren betalen het volledige tarief over de maanden waarin ze hebben kunnen spelen (volgens bovenstaand voorbeeld), plus het tarief voor niet-spelende leden voor de overige maanden. Een senior-lid dat geblesseerd raakt in januair betaalt t.o.v. het jeugdlid dus 5/12 x het tarief voor een niet-spelend lid extra

   

  Ik heb een vraag over opzeggen of overschrijven


  Heb je een vraag over opzeggen van je lidmaatschap of overschrijven van/naar JSV? Neem dan gerust even contact op met ons ledenbeheer, via ledenbeheer@jsv-nieuwegein.nl!