• Over foto's en verjaardagen

  Bij de club komen veel vragen binnen over plaatsen van team- en spelersfoto's. Daarnaast ziet men graag op de teampagina welke sponsor(en) er actief zijn en wat de trainingstijden van het team zijn.

   

  Klik HIER voor meer handige informatie over de Voetbal.nl app 

   

   

  Teamfoto

  Zelfs de webredactie heeft op Sportlink beperkte rechten. De webredactie moet zich dan ook beperken tot vormgeven van de website (waaronder nieuwsberichten, wedstrijdverslagen e.d.). Het plaatsen van een team- of persoonlijke foto hoort hier niet bij. Wel is het mogelijk om deze door JSV in Sportlink te laten zetten en dan ziet u het resultaat automatisch terug op de website. Stuur de teamfoto op naar danny@jsv-nieuwegein.nl

   

  Spelersfoto's, verjaardag: voetbal.nl app

  Bij de bouw van deze website heeft de webredactie er voor gekozen om geen spelersfoto's te tonen op de website, in het kader van privacyborging. Wel is het zo dat vanaf een bepaalde speelcategorie (O14 en ouder) een digitale spelersfoto ingeleverd (en liefst up to date) moet zijn. Deze moet namelijk bij wedstrijden beschikbaar zijn voor de scheidsrechter voor controle van deelnemende spelers.

  Een (nieuwe) spelersfoto is eenvoudig aan de KNVB (en dus ook JSV) beschikbaar te stellen door de Voetbal.nl app te installeren en een inlogaccount aan te maken. De app biedt niet alleen de mogelijkheid om een foto aan te leveren, je kunt simpel een adreswijziging of ander mobiele telefoonnummer doorgeven. Daar heeft JSV ook profijt van!

  Ook een dingetje: op de website worden verjaardagen getoond maar alleen als je zichtbaarheid op de site goed is ingesteld. Dat kun je doen door met de app het juiste privacy niveau aan te geven. Als je je naam op je teampagina wilt terugzien moet je hierbij dus de juiste keuze maken.

   

  Sponsor(en)

  Dat kan door naar bovenstaand emailadres te mailen. Sluit evt. een foto/logo van sponsor bij.

   

  Trainingstijden

  Om het simpel te houden: alle trainingstijden zijn al in Sport.link ingevoerd alleen nog niet zichtbaar. Op dit moment is er nog geen mogelijkheid beschikbaar om die tijden automatisch met de website te verbinden, hier wordt overigens wel aan gewerkt. Tot het zover is blijft de spreadsheet die op de website staat het enige overzicht van de trainingstijden.