• Overschrijven naar een andere vereniging

  Wat als ik naar een andere vereniging wil (overschrijven)?


  Als je wilt overschrijven naar een andere club, dan moet je daarvoor naar je nieuwe club. Je meldt je bij de nieuwe club om je in te schrijven en zegt erbij dat je lid bent bij JSV. De nieuwe club dient dan digitaal een verzoek in om je te kunnen overschrijven. Let op: als je nog contributie moet betalen, of andere verplichtingen open hebt staan, dan kan JSV je overschrijving blokkeren. Zorg dus dat je alles op tijd hebt afgerond.

  Als je wilt overschrijven, dan moet je dit ook nog even melden bij JSV. Wij moeten namelijk je overschrijving goedkeuren. Meldt je je niet, dan loop je het risico dat we je overschrijvingsverzoek missen. Bovendien: een overschrijvingsverzoek is niet automatisch een uitschrijving!

   

  Ik wil juist voor JSV komen voetballen!


  Overschrijven naar JSV werkt hetzelfde als hierboven staat beschreven, maar dan andersom. Je kunt je gewoon aanmelden voor een lidmaatschap bij JSV en daarbij aangeven dat je van een andere club komt.

  Let op! Je mag pas voor JSV uitkomen als je oude club je vrij heeft gegeven en JSV je overschrijving heeft geaccepteerd!

   

  Ik heb een vraag over opzeggen of overschrijven


  Heb je een vraag over overschrijven van/naar JSV? Neem dan contact op met ledenbeheer, via ledenbeheer@jsv-nieuwegein.nl!