• Graag informeren wij jullie dat op donderdag 24 september 2020 (tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek) de Papendorpse Run gehouden gaat worden op Sportpark Galecop.
  Doormiddel van deze run (er mag ook gewandeld worden) gaan we geld inzamelen voor stichting ‘Zorg na Werk in Coronazorg’ (ZWiC).
   
  De stichting ZWiC is opgericht om zorgverleners in de frontlinie, welke zelf getroffen zijn door COVI-19, financieel te ondersteunen. Indien zij op de intensive care komen te liggen of komen te overleiden, wil deze stichting hen of hun nabestaanden financieel bijstaan door middel van giften. Meer informatie over dit goede doel is te vinden op: https://geefvoorzorgverleners.nl/
   
  De route van 1,5 kilometer gaat over het gehele sportpark en door de kantine van JSV en de Diamonds 😉. In de bijlage vinden jullie de route.
   
  Hierbij het verzoek aan jullie om dit initiatief ook te verspreiden onder al onze leden van Sportpark Galecop.
  Dit doormiddel van onderstaande flyer (ook in bijlage) te delen via jullie communicatie kanalen en hun uit te nodigen om met; teams, vrijwilligers, bestuursleden, etc.. deel te nemen aan dit evenement en zodoende iets terug te doen voor de zorgverleners welke ook voor ons klaar staan als wij hun nodig hebben.
   
  Mochten jullie vragen hebben hoor ik het uiteraard graag en alvast bedankt voor jullie inzet en het zou mooi zijn als ook namens Sportpark Galecop er deelnemers komen die zich hier voor inzetten!