• Puntendeling na zeer matige wedstrijd voor zaterdag 1

  Zaterdag 1 moet tevreden zijn met 1 punt.

  Basisopstelling:
  Mark van Ingen, Jeroen Bliemer, Michiel van de Valk, Dominique Drost, Luc Jansen Venneboer, Jeroen Scholman, Rouell Bisschop, Wesley Vaes, Barry Zwezerijnen, Daan van de Valk, Martijn Kroneman. Wisselspelers: Rowan Mankers, Joey van Stroe, Bjorn van de Horst, Sven Banfi, Martijn Scholman.
  Het resultaat van de ontmoeting met IJFC moet toch wel een teleurstelling zijn voor iedereen bij JSV. Natuurlijk was de wedstrijd qua spel niet goed maar als je de start van de wedstrijd bekijkt (een 2-0 of 3-0 voorsprong na een kwartier zou normaal geweest zijn) is het eindresultaat onbevredigend. De ploeg begon zoals gezegd goed aan de wedstrijd en al na 10 minuten wist Martijn Kroneman een voorzet doeltreffend af te ronden. Kansen in de 11e en 14e minuut (Barry Zwezerijnen en Daan van de Valk) konden de score echter niet opvoeren. Naarmate de wedstrijd vorderde werd het spel van beide zijde rommeliger met veel verkeerde passes. In de 40e minuut kreeg Luc Jansen Venneboer geel omdat hij te fors een aanvaller van IJFC het spelen belette. In de tweede helft kon JSV het spel niet naar zich toe halen en moest – voor het oog althans – aan IJFC het spel over laten. Ook dit was echter niet van grote klasse. Het belang om niet te verliezen was wellicht overheersend en kwam het kijkspel zeker niet ten goede. Kansen bracht JSV nog wel richting een grotere voorsprong (Martijn Kroneman, Daan van de Valk, Bjorn van de Horst) doch zoals zo vaak valt de goal aan de andere kant. Balverlies op het middenveld luidde een aanval over links van IJFC in wat voor het doel werd afgerond. 1-1.
  Wissels van de coaches (Bjorn van de Horst voor Daan van de Valk en Joey van Stroe voor Luc Jansen Venneboer) brachten geen verandering in veldspel en score. Een gelukje voor JSV was het feit dat alle ploegen onderin geen punten wisten te vergaren. Man of the Match werd Dominique Drost.
  A.s. weekend een wedstrijd bij Veensche Boys in Nijkerkerveen. Wellicht een kans om verder qua punten van de onderste regionen weg te komen.