• Puntendeling na zeer matige wedstrijd voor zaterdag 1

  In een zeer matig gespeelde wedstrijd heeft zaterdag 1 de punten moeten delen met de vv de Meern. Een teleurstellend resultaat van 1-1 doch gezien het verloop van de wedstrijd het hoogst haalbare.
  Coach Jan Gaasbeek had de spits Mikula Ristic opgesteld ondanks de weinig trainingsuren die hij heeft gemaakt. Dit ging ten koste van middenvelder Jeroen Giessen. Ook moest de coach nog Daan van de Valk missen, die echter aankomende week weer beschikbaar is.
  In het eerste kwartier was JSV de betere ploeg met goede kansen voor o.a. Enzo en Mikula. In de 17e minuut mocht de ploeg een hoekschop nemen. Anouar bracht de bal voor en Jeroen Scholman kopte de bal in vrijstaande positie in. Op dat moment een terechte 1-0. Kort daarop nam de Meern het initiatief over en kwam de ploeg af en toe goed weg. Zo moest Luc nog een bal van de doellijn halen om de gelijkmaker te voorkomen. Aan de andere kant waren er kansjes maar een slecht uitgevoerde vrije trap en een doelpoging van Bjorn die overging brahten geen verandering in stand.

  Na rust was de Meern de wat beter voetballende ploeg. JSV speelde slordig en leed veel balverlies. In de 53e minuut kon Martijn met een goede reflex nog de gelijkmaker voorkomen doch in de 60e minuut was het wel raak. Door slecht uitverdedigen kwam de bal buiten de 16 meter bij een de Meern-speler die wel raad wist met deze kans. 1-1. Direct daarop had Enzo de 2-1 op zijn schoen doch de kruising voorkwam dit doelpunt. Ook Bjorn kon zijn kans niet afronden.
  Wissels van Anouar en Mikula voor Sam Kolsteeg en Sven Banfi brachten geen verdere scoringskansen voor de ploeg ofschoon Martijn er nog dicht bij was. Roel Bisschop kwam vlak voor tijd nog in de plaats van Samir.
  De ploeg bleef thuis nog ongeslagen maar het voetbal zal beter en verzorgder moeten zijn om zaterdag a.s. de koploper Victoria in Loosdrecht goed partij te kunnen bieden.