• Puntendeling voor zaterdag 1

    BELANGRIJK PUNT VOOR ZATERDAG 1
    In de uitwedstrijd bij de vv. De Meern heeft zaterdag 1 een belangrijk punt gesprokkeld en voor de wijze waarop verdient de ploeg zeker een compliment.
    Anouar el Hasani begon in de basis voor Martijn Kroneman. De wedstrijd was nog maar amper begonnen of JSV nam een 1-0 voorsprong. Via een goede voorzet van Rouel Bisschop kon Anouar de 0-1 binnen tikken. Maar wat vaak gebeurt met een ploeg die niet overstroomt van zelfvertrouwen en de angst heeft om maar niet weer te verliezen gaat foutjes maken die afgestraft worden. Verdiend of onverdiend doet niet ter zake maar de stand na 20 minuten was wel 2-1 in het voordeel van vv. De Meern. Ofschoon de laatste goal (pech !) via de onderkant lat doel trof.
    Het spel golfde verder wat op en neer en JSV had zeker kansen op meer. Maar ja, het bekende verhaal. Scoren blijft een hekel punt. Gezien het spelbeeld in de tweede helft kwamen er zeker kansen doch pas 10 minuten voor tijd kon Barry Zwezerijnen de 2-2 laten aantekenen. Volkomen terecht en zoals eerder gezegd een compliment aan de ploeg. Ook de toegepaste wisselspelers konden geen verandering meer in de stand te weeg brengen.
    Op naar de volgende week ( aanvang 15.15 uur !!) wanneer de ploeg op het ijzige en sfeerloze complex van Odysseus ’91 moet gaan trachten weer meer punten aan het totaal te kunnen gaan toevoegen. Moet lukken toch ???