•  

   

  Beste leden, bezoekers 

  We zijn er bijna: het einde van de Corona maatregelen lijkt in zicht te zijn. Vanaf zaterdag 5 juni begint ook de Regiocup. Allemaal goed nieuws, maar we moeten ons nog wel aan de regels houden.  

  Wat houden deze regels in:

   Voor JSV leden: 

  • Ouders, verzorgers, toeschouwers en overige belanghebbenden mogen het complex niet betreden. 
  • Er mag niet buiten de hekken gewacht worden. Wachten mag op de parkeerplek.
  • Wordt een speler afgezet met de auto, dan moet u eerst in een parkeervak parkeren en van daaruit uw kind afzetten. U mag niet langs de weg stoppen en uw kind afzetten! Er worden daarmee gevaarlijke situaties gecreerd en onnodige opstoppingen. 
  • Komt een speler met de fiets, dan kan deze gewoon in het fietsenrek geplaatst worden.
  • De spelers dienen omgekleed naar JSV te komen.
  • De spelers kunnen geen gebruik maken van kleedkamers om zich om te kleden of te douchen.  
  • De spelers dienen zelf naar binnen te lopen. Op het plein, achter het hek, staat de trainer/begeleider op zijn team te wachten en de spelers worden dus direct opgevangen.
  • Spelers mogen maximaal 40 minuten voor de start van een wedstrijd het complex betreden.
  • Aan het eind van een wedstrijd zal de trainer/begeleider de spelers begeleiden tot de parkeerplaats. De trainer vertrekt pas als de kinderen allemaal vertrokken zijn. Dit geldt voor de teams tot en met O12. De oudere kinderen lopen zelf naar de parkeerplek. 
  • De kantine van JSV blijft voorlopig gesloten. Het verkooppunt (Take Away punt) tegenover veld 1A blijft open, maar vanaf nu alleen voor de trainers, spelers en begeleiders. We hebben gemerkt dat steeds meer ouders zich niet meer aan de regels houden en na het bezoeken van het verkooppunt op het terrein blijven hangen. Dat is niet toegestaan en omdat JSV geen risico wil lopen wordt er vanaf nu niet meer aan ouders verkocht. 

   

  Regels voor bezoekende clubs: 

  • De bezoekende club mag naast de spelers maximaal 4 volwassenen meenemen inclusief trainer of begeleider. Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt!
  • De spelers dienen zich thuis al om te kleden. 
  • Tegenstander bekijkt vooraf op de site op welk veld er gespeeld wordt. Houdt u zich aan de looproutes om zoveel mogelijk contact met anderen te voorkomen.  Na afloop wordt u verzocht het sportpark direct weer te verlaten. 
  • De spelers kunnen geen gebruik maken van kleedkamers om zich om te kleden of te douchen na de wedstrijd.  
  • Alleen voor de spelers, trainers en begeleiders op het complex is er een verkooppunt voor koude en warme dranken en lichte versnaperingen. 
  • Alleen betalingen per PIN
  • Wedstrijdsecretariaat is alleen toegankelijk voor personen die daar op dat moment nodig zijn. Volg de instructies van de wedstrijdzaken vrijwilliger op!!  

  Daarnaast willen wij u graag vragen om de aanwijzingen/instructies van de JSV vrijwilligers te volgen. Respecteert u svp de instructies en de aanwijzingen van de vrijwilligers? Deze zijn er namelijk alleen om uw gezondheid en die van uw kinderen te borgen!     

   

  Verder blijven de gedragsregels van kracht die voor iedereen gelden. 

  Gedragsregels: 

  1) Thuisblijven bij ziekteverschijnselen.  

  2) De 1,5 m afstand tussen/tot personen van 18 jaar en ouder dient gehandhaafd te worden.  

  3) De bekende hygiëneregels moeten worden gehanteerd: handen wassen en niezen/hoesten in ellenboog.   

  4) We vragen iedereen zich aan de looproutes te houden.  

  5) Douches mogen niet gebruikt worden en kleedkamers worden niet gebruikt. 

   

  Gevolgen bij het niet opvolgen van de veiligheidsregels 

  Zoals eerder aangegeven, we zijn er bijna. Nog even volhouden en we kunnen weer naar met elkaar genieten van het geweldige spel op de velden. Echter, voor nu moeten we nog even volhouden en de regels navolgen. Doe dat niet alleen voor uzelf en voor de omstanders, maar vooral voor uw kinderen.  

  Om ook vrijwilligers te ontlasten, hebben we besloten dat er geen vrijwilligers bij de deur zullen staan. Echter, overtreding van de regel zal direct, zonder discussie, tot disciplinaire maatregelen leiden. Wij vertrouwen dus op het feit dat iedereen het belang inziet van deze maatregel en het niet zover zal komen. Samen moeten we er namelijk voor zorgen dat iedereen veilig kan blijven voetballen en iedereen weer veilig naar huis kan. Het doel is niet veranderd: het voetballen moet doorgaan! 

   

  Met vriendelijk groeten,   

   

  Wail Shaaban, 

  Bestuur JSV