•  

   

  Hey! leuk dat je overweegt iets te doen voor onze club. Misschien heb je iemand in een groen wervingsshirt gesproken of heb je deze webpagina zelf gevonden; maakt niet uit, we zijn blij dat je er bent. :)

  Zoals je zult begrijpen komt er veel bij kijken bij het draaien van onze vereniging voordat de bal rolt. Gelukkig is dit mogelijk maken (dat die bal ook echt rolt) gewoon leuk. Vrijwilligerswerk is een leuke afwisseling naast werk of school. Je kunt er je energie in kwijt, ontmoet andere mensen waar je mee samenwerkt, maar je zorgt er vooral voor dat jong en oud bij JSV lekker aan het sporten blijven. 

  Leuk, wat kan ik doen?

  Enthousiast? Dat komt goed uit, er is genoeg te doen. Of je nu veel tijd over hebt of weinig, alle beetjes helpen. Echt alle beetjes. Om in voetbaltermen te spreken, er is nog genoeg plek in de basis, maar ook als je liever op de bank zit en af en toe invalt is dat al fantastisch! Vrij vertaald: elk uur inzet is welkom!

  In onze vacatures vind je uitgebreidere informatie over enkele taken waarvoor we nu het hardst op zoek zijn naar menskracht. Maar er is veel meer mogelijk. Denk aan Barmedewerker, Gastvrouw/heer bestuurskamer, Toernooicommissie, Materiaalbeheer, Jaargroepcoordinator dames, Relatiebeheer (sponsorcommissie), Scheidsrechter, Trainer van een jeugdelftal of ondersteuning bij ledenbeheer. Klinkt misschien best indrukwekkend maar er zijn ook tal van kleine taken waarvoor menskracht nodig is. 

  Meer weten? Aanmelden?

  Weet je nog niet helemaal zeker of er iets bij zit dat je leuk lijkt, maar wil je wel graag "lid" worden van ons team, dan staan we je graag te woord. Je kunt om te beginnen altijd een mailtje sturen naar samensterk@jsv-nieuwegein.nl. Je wordt dan, als je wilt, in contact gebracht met iemand die al langer bij JSV actief is. Een oude rot zogezegd, hoewel diegene niet qua leeftijd oud hoeft te zijn ;). Je mag je dan altijd nog bedenken natuurlijk, mocht het toch niks voor je blijken te zijn. Je zit niet meteen vast aan een tweede baan!

  Kortom: we zijn met iedere interesse en ieder aanbod blij. Wie weet zijn we dan binnenkort samen sterk!