• Scheidsrechters gezocht! Dringende oproep

  Beste spelers, ouders en iedereen verder.

  Wij zijn dringend op zoek naar leden die graag eens een wedstrijdje fluiten.

  Het komt nu steeds vaker voor dat er wedstrijden zijn zonder een scheidsrechter en dat willen we graag verbeteren door dit intern op te pakken.

  Steeds vaker horen we de klacht dat er op wedstrijden geen scheidsrechters staan. Helaas is dit een fenomeen waar we als scheidsrechters zelf niet veel aan kunnen veranderen.
  We komen namelijk (goede) scheidsrechters tekort, en vaak lopen bestaande scheidsrechters nu doordeweeks al in de zaal en in het weekend meerdere keren per dag een wedstrijd te fluiten. 
  Daarmee is de rek er echt wel uit. We redden het niet zonder jullie. 

  Zou je graag eens een wedstrijdje willen fluiten op een groot veld, van de jeugd tot de iets oudere jeugd, of misschien als je al wat ouder bent bij de 35+ op vrijdag of de senioren op zaterdag 
  en zondag? Vind je het vervelend dat het team van jouw kind steeds weer zonder scheidsrechter staat maar weet je er zelf niet genoeg van, en zou je toch willen bijspringen?

  Meld je dan aan bij Dion van Rooijen, onze scheidsrechtersco√∂rdinator, en wij leggen graag uit wat er gedaan moet worden en gaan je helpen daarin te groeien. 
  Want natuurlijk is het spannend, en kan je het als scheidsrechter niet altijd goed doen, maar het is aan de andere kant ook gewoon leuk om die kinderen en volwassenen een goede wedstrijd te 
  zien spelen omdat jij daar als scheids de leiding hebt. Schroom niet en laat ons wat weten, want we moeten het echt met elkaar doen!
  En uiteraard staat er als dank een drankje klaar, ben je welkom op onze vrijwilligersbijeenkomsten waar we je bedanken voor jouw bijdragen en maak je deel uit van een team aan scheidsrechters
  die veel met elkaar sparren en kennis delen. 

  Mail naar Dion via scheidsrechtercoordinator@jsv-nieuwegein.nl  of loop op zaterdag eens binnen op het wedstrijdsecretariaat en drink eens een kop koffie met ons