• SINTERKLAAS KOMT NAAR JSV

   

  Op woensdag 28 november 2018 komt Sinterklaas bij JSV. Sint vraagt of dan alle O8 -en O9-teams en de Kabouters aanwezig willen zijn. De O8-en O9-teams starten met een training  en mogen daarna naar de Sint. Soms komt dit overeen met jullie normale trainingstijden, maar soms ook niet.

  kabouters                    15.00 uur bij Sinterklaas

  O8-teams                     15.00-15.45 uur aangepaste training, 16.00 uur bij Sinterklaas

  O9-teams                     16.00-16.45 uur aangepaste training, 17.00 uur bij Sinterklaas

  Het is handig om gewone schoenen mee te nemen, want in de kantine mag je niet met voetbalschoenen aan lopen. Het bezoek bij de Sint duurt ongeveer een half uur. Daarna kunnen je ouders je in de kantine ophalen.

  Het is voor de ouders en broertjes en zusjes niet toegestaan om bij het Sint bezoek aanwezig te zijn. Wel kan iedereen natuurlijk in de kantine wachten.

  Graag doorgeven aan je leider of je er bij bent.

  Groeten en tot 28 november,

  De JSV Sinterklaas commissie

   

  Oproep

  Dankzij verschillende vrijwilligers komt de Sint dit jaar niet voor een gesloten deur te staan. Graag wil JSV dat dit  volgend jaar ook zo is. De club zoekt dan nu al naar ouders die dan het Grote Feest mede mogelijk helpen maken. Wilt u hieraan bijdragen? Spreek dan op woensdag één van de vrijwilligers aan of stuur een email naar info@jsv-nieuwegein.nl. Al vast bedankt!