• Slot seizoen met prima overwinning

  VERDIENDE OVERWINNING ZATERDAG 1 IN LAATSTE COMPETITIEWEDSTRIJD

  Zaterdag 1 sloot de competitie af met een 3-1 overwinning op Delta Sports’95 uit Houten. Door dit resultaat is de ploeg op de 9e plaats geëindigd . Ik zal in dit laatste verslag mij beperken tot de hoofdpunten. Voor de wedstrijd werden de spelers Martijn Kroneman, Bjorn van de Horst, Daan van de Valk en Wesley Vaes door voorzitter Coert van Ee uitgezwaaid en ontvingen deze spelers een boeket bloemen. Verder belangrijk waren uiteraard de drie fantastische goals resp. gemaakt door Daan van de Valk, Bjorn van de Horst en Jeroen Bliemer.
  De eerste goal (22e minuut) ontstond na een pass op Daan van de Valk. Hij ving de bal op zijn borst op en met een verwoestend wreefschot verdween de bal in het doel van Delta Sports. De tweede goal kwam in de 31e minuut. Na een combinatie Luc Jansen Venneboer, Barry Zwezerijen en Bjorn van de Horst scoorde laatst genoemde met een prima stiftbal de 2-0. De derde goal, ook nog voor rust, ontstond uit een vrije trap. Na een passje breed door Barry Zwezerijnen op Jeroen Bliemer zorgde hij met een knal voor de 3-0. Na rust viel er vlak voor tijd nog een tegengoal. Alleen belangrijk voor de statistiek.
  Een kwartier voor tijd kregen de spelers Daan van de Valk, Bjorn van de Horst en Martijn Kroneman de bekende publiekswissel en verlieten zij voor de laatste keer onder een luid applaus het speelveld. Roell Bisschop , Roy Smorenburg en Maxim van der Klij waren de vervangers. Direct na afloop werden de spelers die afscheid namen ook nog in de bloemen gezet door de supporters onder dankzegging voor hun inzet.
  “Man of the Match” werd Daan van de Valk.
  Zo kwam er een eind aan een wellicht wat teleurstellend eindresultaat van deze competitie. We gaan zien hoe de zaken zich gaan ontwikkelen en hou jullie allen op de hoogte bij nieuws. Bij deze nogmaals dank aan alle supporters voor hun vaste steun en wens iedereen een fijne zomerperiode.