• Hoe upload ik een wedstrijdverslag?

   

   

  Het is mogelijk om zelf uw wedstrijdverslag te uploaden naar de website. Leuk om te doen en leuk om gelezen te worden! 

  Ethiek
  Voor content (inhoud) die op de website geplaatst wordt, zoals nieuwsberichten en wedstrijdverslagen, hanteert JSV de ethiek dat deze niet beledigend of aanstootgevend mag zijn. Content die hier niet aan voldoet wordt verwijderd of aangepast! 

  Tip
  Schrijf uw wedstrijdverslag eerst in een txt-bestand of Word document zodat u deze kunt controleren voordat u deze upload. Met de copy en paste methode plakt u de tekst dan bij invulveld "verslag". Let op: u kunt een geuploade tekst niet meer wijzigen. U kunt dan nog wel een email sturen met het verzoek om aanpassingen te verrichten. 

  Werkwijze
  Klik linksonderaan op de homepage op de knop "Wedstrijdverslag uploaden". Hierna verschijnt een invulmenu waarvan vrijwel alle onderdelen verplicht ingevuld moeten worden.

  • Kies uit de lijst het juiste JSV team waarop het wedstrijdverslag betrekking heeft
  • Thuisteam of Uitteam: is dit een JSV team gebruik dan niet de naam "JSV" maar "Zaterdag 1" of "MO11-2" etc. Is dit de tegenstander van JSV, gebruik dan de combinatie clubnaam en team (bijvoorbeeld CDW O11-1 of Geinoord MO17-2)
  • Resultaat thuissteam: aantal doelpunten gescoord door het thuisteam
  • Resultaat uitteam: aantal doelpunten gescoord door het bezoekende team
  • Titel: geef een pakkende, motiverende titel op en gebruik vooral NIET de namen van de teams, dat heeft u immers al gedaan
  • Verslag: ruimte voor uw verslag.
  • Foto: niet verplicht, maar wel zo fraai. Gebruik GEEN onzin foto’s maar een toepassende zoals teamfoto of actiefoto uit de betreffende wedstrijd of desnoods een passend plaatje gevonden op internet
  • Wachtwoord: we maken het u vooralsnog gemakkelijk: dit is "wachtwoord". Voorlopig staat de webredactie het vrij uploaden van wedstrijdverslagen toe. Mocht in de komende tijd blijken dat dit niet werkt of dat er misbruik van gemaakt wordt, dan zal het wachtwoord gewijzigd maar niet bekend gemaakt worden.

  Controleer nog even of u alle invulvelden ingevuld hebt en klik op de knop "Versturen" om het uploaden af te ronden. Het wedstrijdverslag wordt zowel op de hoofdpagina als de teampagina getoond (dit kan enkele minuten duren).

  Hieronder een voorbeeld van het scherm dat je moet invillen.