• Soms doet de stand er even niet toe

  Vandaag kregen we Desto op bezoek. Na een scherpe warming-up waren we er vanaf minuut 1 klaar voor.

  De 1-0 was dan ook voor ons na een goede interceptie door scherp vooruit verdedigen van Lotte en uiteindelijk kwam de bal voor de voeten van Manouk die met een keurige beweging en een loepzuiver schot de bal de bal erin knalde.

  Na 30 minuten sloop de vermoeidheid erin en bleek het moeilijk om de vooraf afgesproken zaken vol te blijven houden. Hierdoor ontstonden wat gaten en kwam Desto uiteindelijk op 1-1.

  In de rust werd alles terug op scherp gezet en kwamen we ook goed de rust uit. De 2-1 was dan ook verdiend vanaf een mooie rush door Risha die knap de bal erin schoot.

  In de 75ste minuut ging plots de scheidsrechter naar de grond en stond gelukkig binnen een paar minuut de ambulance op het veld. Na een langdurige behandeling is de scheids in goede handen meegenomen naar het ziekenhuis en moesten wij de wedstrijd voortzetten.

  Wij hadden daar net wat meer moeite mee dan de tegenstander en uiteindelijk was het na 90 minuten 2-2.

  Maar achteraf ging het uiteraard niet over de wedstrijd maar over de gezondheid van onze scheidsrechter. Inmiddels is hij gelukkig thuis en hopen wij dat hij spoedig mag herstellen.