• Afgelopen week zijn nogmaals inhaalslagen gemaakt om zaken administratief op orde te krijgen, adressen te wijzigen etc.

  Uiteraard weet iedereen ook dat de jaarlijkse contributie betaald moet zijn en inmiddels zijn we in maart aanbeland.
  De speelverboden voor de spelers en speelsters die hun contributie niet of nog niet volledig betaald hebben gaan per direct (per 1 maart) in. Dit houdt concreet in dat de betreffende spelers en speelsters geblokkeerd zullen worden en dus ook niet via de app op het digitale wedstrijdformulier gezet kunnen worden.

  De teamleiders die dit weekend hier al mee te maken krijgen hebben woensdagavond een email gehad, de overige teams zullen hier zaterdag 3 maart bericht over krijgen.

  Voor de zekerheid kun je natuurlijk als teamleider "het nog eens in de groep gooien". Na betaling kan het enkele dagen duren voordat men weer speelgerechtigd is, hou daar rekening mee!

  Als club vinden we het vervelend deze maatregel te hebben moeten nemen maar deze is noodzakelijk. We zijn ons zeker bewust van het feit dat het merendeel van de leden gelukkig netjes betaald heeft, deze maatregel geldt voor ongeveer 10% van onze leden.
   
  Heeft u inmiddels wel betaald maar toch een herinnering ontvangen, neem dan contact op met administratie@jsv-nieuwegein.nl  (soms worden betalingen gedaan zonder vermelding van het kenmerk, hierdoor is voor ons niet te herleiden bij welke speler/speelster dit hoort en wordt u misschien onnodig geblokkeerd).