• Hebben wij enige tijd geleden een bericht gestuurd omtrent de jeugdspelers en nieuwelingen die de selectie vanj JSV komen versterken doch nu gaan we melding maken van een viertal spelers dat gaat stoppen bij team Zaterdag1.

  De toekomst gaat uitwijzen hoe deze spelers te vervangen; we wachten de ontwikkelingen af.

 • DAAN VAN DE VALK (34)

  In dit seizoen moest Daan regelmatig afhaken op  trainingen en wedstrijden door steeds opgelopen blessures. Genezing gaat, nu ook de leeftijd vordert, langzamer. Dus nood gedwongen beëindigt  Daan aan het eind van het seizoen zijn carrière in Zaterdag 1. Wellicht gaat hij in een lager team spelen zodat hij niet voor JSV verloren gaat en zijn voetbalkennis kan overbrengen aan anderen binnen de club.

  Daan speelde vanaf zijn pupillentijd bij JSV waarin bleek dat het uit het goede hout gesneden was. Na de A1-periode speelde hij nog een jaar in Zondag 1. Hij volgde hiermee zijn helaas veel te vroeg overleden vader Andre op die ook jaren in Zondag 1 speelde. Samen met zijn moeder Berna volgden ze trouw de wedstrijden van hun kinderen. Een zware wissel op het leven van Daan (en uiteraard ook op dat van zijn broer Michiel). Na zijn zondag periode vertrok Daan voor de eerste keer naar GVVV. Toen hij GVVV weer verliet ging hij spelen bij Geinoord. Die periode duurde vijf seizoenen, daarna werd GVVV weer zijn club. Maar ook daar stopte hij na 3 seizoenen en keerde vanaf 2013 terug op het zwart-witte nest. Altijd goed dat spelers na een bepaalde periode terugkeren bij de club waar ze zijn begonnen.

 • BJORN VAN DE HORST (33)

  Bjorn heeft de leiding van Zaterdag 1 ook medegedeeld te gaan stoppen als speler van het team. Gedurende vele jaren speelde Bjorn in zaterdag 1 en was hij een trouwe speler binnen de selectie. Ook is het te hopen dat Bjorn zijn voetbalkennis binnen JSV wil gaan overbrengen aan derden. Deze oer JSV-er verdient alle eer door zijn inzet voor Zaterdag 1.

 • MARTIJN KRONEMAN (34)

  Al in een vroeg stadium heeft Martijn kenbaar gemaakt met voetbal te willen stoppen. Elders voetballen is geen optie meer en andere belangen hebben de voorkeur gekregen. Martijn speelde in zijn periode steeds in standaard-teams en deed dat o.a. bij  Desto, de Meern, Elinkwijk en de laatste jaren bij ons. De laatste twee seizoen samen met zijn maatje Wesley Vaes.

 • WESLEY VAES (27)

  Wesley keerde na een aantal omzwervingen terug bij JSV waar hij samen met zijn maatje Martijn Kroneman in het eerste team speelde. Zakelijke beslommeringen en de reistijd tussen woonplaats/werk/club nopen hem nu om zijn voetbalschoenen aan de willigen te hangen. Jammer, maar begrijpelijk.