• Sponsor mogelijkheden

  JSV-Nieuwegein vervult met meer dan 1000 leden een belangrijke maatschappelijke rol in Nieuwegein en omgeving. Omdat wij als club onder andere streven naar het verbinden van prestatie en plezier brengt dat een grote diversiteit in het ledenbestand.

  Deze diversiteit zien we ook bij de bedrijven die JSV-Nieuwegein steunen. 

  Een sponsor is een onmisbare schakel voor een sportvereniging, dus ook bij JSV-Nieuwegein. Sportsponsoring straalt daarnaast een maatschappelijke betrokkenheid uit en komt er een wisselwerking tot stand tussen het bedrijfsleven, de middenstand, de ZZP’er en JSV-Nieuwegein. JSV-Nieuwegein heeft een sponsorcommissie om deze wisselwerking tussen de behoeften van sponsor en voetbalvereniging op elkaar af te stemmen. Verder is het natuurlijk van essentieel belang om financieel gezond te blijven, zeker voor het voortbestaan van de club. 

  JSV-Nieuwegein prijst zich daarom gelukkig met een grote verscheidenheid aan sponsors. Veel bedrijven uit de regio dragen bij, waardoor de contributie op een bescheiden peil kan worden gehouden. Sponsoring bij JSV-Nieuwegein kan op diverse manieren plaatsvinden. Denk daarbij aan kledingsponsor (eventueel als subsponsor), bordsponsor, deursponsor, etc.

  De sponsorpakketten leveren naamsbekendheid via onder meer reclameborden langs de velden, banners op de website, JSV club TV en Facebook. Wij willen met een juist sponsorbeleid de sponsor meer bieden dan alleen het jaarlijkse contact middels een factuur, daarom organiseren we onder andere jaarlijks een middag voor de sponsor, onder het genot van een hapje en een drankje kijken we gezamenlijk naar een wedstrijd van ons eerste elftal. 

  Wilt u wat doen voor JSV-Nieuwegin op het gebied van sponsoring dan zijn hiervoor verschillende mogelijkheden, er zijn diverse opties samengesteld die aan (potentiële) sponsoren kunnen worden aangeboden.

Uiteraard is er ruimte om deze opties te combineren en/of op basis van de wensen van de sponsor daar waar mogelijk aan te passen.

  • Sponsor / Subsponsor
  • Reclame bord langs een van de velden
  • Reclame op kleedkamer deuren
  • Wedstrijdbal sponsor JSV zaterdag / zondag 1
  • Beeldschermreclame in de kantine
  • Reclame via Facebook
  • Donateur
  • Enz.

  Wij komen graag met u in gesprek om de verschillende mogelijkheden door te nemen.

   

  Wilt u meer informatie of een afspraak maken neem dan contact op via: 

  sponsoring@JSV-Nieuwegein.nl