• Team tankt vertrouwen

  In de inhaalwedstrijd voor de beker tegen GVVV werd een matige eerste helft gevolg door een veel betere tweede helft. Na een 1-0 ruststand won JSV uiteindelijk redelijk eenvoudig met 5-1.

  De derde wedstrijd voor de beker (met eerder 1 x winst en 1 x verlies) leek in eerste instantie wel wat te worden met in de beginminuten een grote kans voor beide partijen zonder dat er gescoord werd. Na een gezapig kwartiertje waarin het duel zich hoofdzakelijk op het middenveld afspeelde, was het JSV dat de score in de wedstrijd opende. Een matige voortzetting van de keeper van GVVV werd door Mike net voor de middenstip opgevangen. Hij had goed gezien dat de keeper zich op dat moment niet echt op de meest ideale positie bevond en kegelde bal strak richting doel een verbouwereerde doelman het nakijken gevend, 1-0. Eigenlijk was dit wel het enige lichtpuntje in een verder zeer rommelige eerste helft waarbij enkele spelers soms op totaal verkeerde posities leken te lopen wat voor je positiespel niet zo handig is. Vlak voor rust hing de gelijkmaker een beetje in de lucht maar de teams gingen toch met deze stand de rust in.

  Na rust was er gelukkig een beter spelend JSV te zien. Als Mike er zin in heeft kan hij ook gevaarlijk zijn. Met een sterke demarrage kwam hij voor de keeper die hij met een strak schot in de verre hoek passeerde, 2-0. Heel lang kon JSV niet van deze stand genieten. Een schot van GVVV werd door Dion de lucht in gebokst maar daarna was hij het zicht op de bal even kwijt. Die hervond hij pas toen hij de bal achter zich in het doel zag liggen, 2-1. Een curieus doelpunt.

  JSV liet zich overigens niet uit het veld slaan door deze kleine tegenvaller en zocht direct de aanval weer op. Kai ging er op rechts vandoor maar zag zijn schot half door de keeper gestopt worden. Dat "half" meestal niet goed genoeg is was ook dit keer zo waar als een koe: neef Milan stond op de juiste plek om de rebound alsnog langs de keeper te werken, 3-1.

  Nadat Bram nog net op tijd verdedigend kon ingrijpen om een echte treffer van GVVV te voorkomen, was het Justin die met een goede vrije trap Jim aanspeelde. Deze nam de bal goed mee en zorgde met een puike afronding voor de 4-1. JSV speelde nu een gewonnen wedstrijd en dat was alweer een tijd geleden. De vraag was nu alleen nog maar hoe hoog de uitslag zou gaan uitvallen. Er waren genoeg kansen om een grotere uitslag neer te zetten maar keeper en lat verhinderden dit. Uiteindelijk viel er toch nog een treffer te noteren toen Jadwar de bal binnendoor prikte op Milan en deze keurig afrondde en daarmee zijn tweede treffer van de dag maakte.

  Een fijne overwinning voor de jongens en ook een verdiende. Voor de beker zal deze overwinning waarschijnlijk niets meer uitmaken, daar is koploper Bunnik gewoon te sterk voor, maar het team heeft weer wat meer vertrouwen kunnen opdoen en dat is positief.