• Clubtenue

 • JSV Nieuwegein heeft als thuistenue:

  - een wit shirt met zwarte bies;
  - een zwarte broek;
  - zwarte kousen met witte bies.

  Het officiële tenue wordt geleverd met het logo van JSV Nieuwegein op de linkerborst, het logo van Ralph Sports (de official supplier) op de rechterborst, met een rugnummer in huisstijl, met een rugnummer op de linkerpijp van het broekje en met het logo van JSV Nieuwegein op de sokken.

   
  Het uittenue is officieel een geel shirt met blauwe broek en blauwe sokken.

  Teams die een "uitset" nodig hebben (bijvoorbeeld bij thuiswedstrijden als de bezoekende club in te weinig afwijkende kleuren speelt) zijn andere shirts beschikbaar bij het wedstrijdsecretariaat. Deze set is niet in het officiële geel, maar is zwart, oranje of groen. 

  JSV Nieuwegein heeft een sponsorcontract met Hummel en staat daarom uitsluitend het gebruik van Hummelkleding toe. Het gaat hier overigens alleen om kleding rondom de wedstrijden. Voor de training is de kledingkeuze vrij. 

  Voor meer informatie over kledingsponsoring, kijk op de sponsorpagina.

  Trainingskleding
  Zoals hierboven al is aangegeven, is de trainingskleding volledig vrij (tenzij anders aangegeven door de trainer of op verzoek van de eigen sponsor). JSV en official supplier Ralph Sports hebben echter wel een aantrekkelijk pakket voor u samengesteld. 

  Klik op het logo van Ralph Sports hieronder om direct naar de webshop te gaan.

   

  LET OP: MET INGANG VAN SEIZOEN 2021-2022 HEEFT JSV EEN NIEUWE KLEDING LEVERANCIER: KLUPP SPORTSWEAR. MEER INFORMATIE OVER AANSCHAF VAN MATERIAAL BIJ KLUPP VOLGT BINNENKORT!

  HUIDIG JSV TENUE MAG GEBRUIKT BLIJVEN WORDEN, VOOR NIEUW TENUE MOET OP KLUPP OVERGESCHAKELD WORDEN. DIT KAN NIET BIJ RALPH SPORTS AANGESCHAFT WORDEN.

  Vanzelfsprekend adviseren wij u om voetbalschoenen, scheenbeschermers etc. gewooon bij Ralph Sports te kopen.