• Clubtenue

 • JSV Nieuwegein heeft als thuistenue (zie links):

  ... een wit shirt met zwarte bies;
  ... een zwarte broek;
  ... zwarte kousen met witte bies.

  Het officiƫle tenue wordt geleverd met het logo van JSV Nieuwegein op de linkerborst, het logo van Ralph Sports (de official supplier) op de rechterborst, met een rugnummer in huisstijl, met een rugnummer op de linkerpijp van het broekje en met het logo van JSV Nieuwegein op de sokken.

   
  Het uittenue is officieel een geel shirt met blauwe broek en blauwe sokken.

  Teams die een "uitset" nodig hebben, bij thuiswedstrijden als de bezoekende club in te weinig afwijkende kleuren speelt, kunnen een set shirts lenen bij het wedstrijdsecretariaat. Deze set is niet in het officiele geel, maar is zwart, oranje of groen. 

  JSV Nieuwegein heeft een sponsorcontract met Hummel en staat daarom uitsluitend het gebruik van Hummelkleding toe. Het gaat hier overigens alleen om kleding rondom de wedstrijden. Voor de training is de kledingkeuze vrij. 
  Voor meer informatie over kledingsponsoring, kijk op de sponsorpagina.

  Trainingskleding
  Zoals hierboven al is aangegeven, is de trainingskleding volledig vrij (tenzij anders aangegeven door de trainer). JSV en official supplier Ralph Sports hebben echter wel een aantrekkelijk pakket voor u samengesteld. Meer informatie: info@jsv-nieuwegein.nl.