• Thuisduel tegen SCH'44 verloren

  Het begint helaas een terugkerend fenomeen te worden: de wedstrijd in de laatste minuten verspelen. 

  Ook dit keer begon JSV weer voortvarend tegen SCH '44 en lag de bal er na 9 minuten al weer strak in na goed doorzetten van Merouan Ezzarouali. En de goede kansen volgden daarna, al was ook in deze wedstrijd de strijd best in evenwicht. 

  Uit het niets produceerde SCH '44 vlak voor rust een schot van grote afstand dat pardoes in de kruising vloog, waarbij onze keeper echt kansloos was. Direct daarna volgde weer twee grote kansen voor JSV om nog met 2-1 te gaan rusten maar zoals zo vaak dit seizoen ging de bal er niet in. 

  SCH had daarbij het geluk dat de scheidsrechter niet altijd even scherp mee keek in de acties van de spelers. In de rust was het even schrikken bij de aanblik van menig kapot scheenbeen. Tefvik was dusdanig hard geraakt dat hij de wedstrijd niet kon voortzetten, maar ook andere spelers waren niet okselfris uit de 1e 45 minuten gekomen en dat was in de 2e helft goed zichtbaar. Met een beperkte bank door al eerder ontstane blessures en afwezigen waren de opties om te wisselen niet heel groot. 

  Thijs Schaftenaar kwam in de aanval versterken maar hoe hard hij ook zijn best deed, ook hij kreeg het tij niet gekeerd. In de 70e minuut vloog dan ook na een voorzet van links de 1-2 er in. Daarbij zag onze verdediging er niet helemaal sterk uit. 

  Toch wist JSV de rug te rechten en zo schoot Annass, na eerder mislukte pogingen, dan toch de 2-2 tegen de touwen. Tevreden met een punt dan maar. Helaas lukte het ook dit keer niet dat punt vast te houden. Aanhoudende druk van SCH leverde nog een reeks aan kansen op en bij een strakke voorzet vanaf rechts was het over en uit. 2-3 eindstand.

  Deze week is er veel gesproken en gaat het team weer vol goede moed aan de slag. Een groot voordeel is dat de geblesseerden Amin Darghal en Calvin Vanokas weer aan konden sluiten en daarmee de keuzes weer wat weten te verruimen. Dat hebben we nodig want komend weekend staat de uitwedstrijd tegen koploper VVIJ op het programma, gevolgd door een doordeweekse bekerwedstrijd op dinsdag tegen ZSGOWMS. We hopen ook daar weer op jullie steun.