• Toernooien

  Inleiding
  Je kent het misschien wel, een toernooi spelen met je voetbalteam. Gezamenlijk naar een toernooi reizen om een dag lang wedstrijden te spelen!

  Tussen elke fases van het voetbalseizoen wordt door het hele land voetbaltoernooien georganiseerd. Uitnodigingen van zulke voetbaltoernooien worden op verschillende manieren gecommuniceerd zoals bijvoorbeeld sociale media (Instagram en Facebook) en e-mail. Wij als JSV krijgen veel mails over deelname bij toernooien van andere voetbalclubs. Deze informatie willen wij als JSV Nieuwegein graag zo makkelijk mogelijk door communiceren richting alle trainers, leiders en ouders van onze spelers.

  Coaches, trainers of leiders die zich hebben aangemeld voor een toernooi, dienen dit door te geven aan wedstrijdzaken door een mailtje te sturen naar wedstrijdsecretaris@jsv-nieuwegein.nl en aan de jaargroepcoordinator.

  Doel
  Door de informatie over toernooien te delen op de site, wordt het voor teams makkelijker om deel te nemen aan een toernooi. Voor voetballers zijn het spelen van toernooien een van de leukste dingen om te doen. Wij als JSV willen dat onze leden zoveel mogelijk kunnen voetballen.

  Het heeft de voorkeur dat teams uit dezelfde jaargroep zoveel mogelijk naar dezelfde toernooien gaan. Zo blijft er verbinding met elkaar.