• Uitstekende overwinning zaterdag 1

    In de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Veensche Boys (tot deze wedstrijd nog zonder nederlaag) liet de ploeg zien waartoe het in staat is. Met bij vlagen uitstekend voetbal en over de gehele wedstrijd gezien prima spel pakte de ploeg de verdiende overwinning met 2-1. Met kleine omzettingen in de ploeg (Jeroen Bliemer rechterverdediger, Timo Arnold Bik voorstopper en Rouell Bisschop op het middenveld) werd Veensche Boys direct teruggedrongen. Direct in de wedstrijd deden zich al scoringskansen voor doch tot doelpunten leidde dit niet. Na een kwartier spelen moest een doelpunt van Wesley Vaes helaas afgekeurd worden(buitenspel) en wat later had Martijn Kroneman pech dat een inzet van de doellijn werd gehaald en via een JSV speler daarna net naast ging. Een domper was de 0-1 na ongeveer 35 minuten spel. Op het middenveld werd een overtreding begaan en de bal werd direct in onze verdediging gespeeld waarbij een VeenscheBoys-speler de scoringskans verzilverde. Ondanks deze tegenslag bleef de ploeg uitstekend overeind en ging de ploeg verder met de druk op de tegenstander.
    De tweede helft was 11 minuten oud toen onze ploeg de verdiende gelijkmaker scoorde. In eerste instantie wist de keeper de inzet van JSV te blokkeren doch de rebound was voor Barry Zwezerijnen die scoorde.(1-1). Direct daarop was het Anouar el Hasani die van buiten de 16-meter een afstandsschot losliet waarop de keeper van Veensche Boys geen antwoord had en zo kwam JSV op de zeer verdiende voorsprong 2-1.
    Natuurlijk probeerde Veensche Boys de bakens te verzetten en kwam onze ploeg wat meer onder druk doch grote scoringskansen kreeg de ploeg niet. Met wat verse krachten in de ploeg bleef JSV overeind en pakte daardoor de meer dan verdiende overwinning.
    Op naar de wedstrijd van a.s. zaterdag tegen onze buren in IJsselstein. En als de ploeg zo kan blijven spelen zijn ook daar wellicht (winst)punten te behalen.
    Man of the Match werd Wesley Vaes.