•  

   

  Meer informatie over de nieuwe kledinglijn van JSV  

  In de Algemene Ledenvergadering van april is aangekondigd dat JSV met ingang van speelseizoen 2021-2022 op een nieuwe kledingleverancier overstapt. Heb je nog een JSV tenue dan mag je die blijven gebruiken maar voor een nieuw tenue is Klupp Sportswear de enige partij waar je deze kunt aanschaffen.  Voor andere materialen zoals voetbalschoenen , scheenbeschermers etc. kun je uiteraard ook bij andere sportzaken terecht, waaronder Ralph Sports.

   

  Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verkoop van de nieuwe kledinglijn en merchandise van JSV Nieuwegein vanaf seizoen 2021/2022. Naar verwachting komt de online webshop komende week beschikbaar.; zodra dit zover is wordt hierover bericht en zal de webshop open zijn. 

  Over de winkelverkoop of pasmogelijkheden wordt dan ook meer bekend gemaakt.
  Kleding die online besteld wordt kan gratis afgehaald worden bij JSV Nieuwegein (afhaaldagen en -tijden volgen zodra deze bekend zijn).

  Je kunt er ook voor kiezen om kleding te laten bezorgen, boven de € 100 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

  Het tenue wordt geleverd inclusief clublogo van JSV Nieuwegein.

  Kledingsponsoring of bedrukking kan geregeld worden via email-adres, shop@jsv-nieuwegein.nl.

  Dit email-adres kan ook gebruikt worden voor andere vragen over de kledinglijn en merchandise.

  Meer informatie, vragen en antwoorden over de kledinglijn en merchandise zal de komende tijd ook via www.jsv-nieuwegein.nl/tenue beschikbaar komen.