• UVV JO10-3 - JSV JO10-1 - commerciële belangen zijn ook belangen

   

   

  UVV JO10-3 - JSV JO10-1 - commerciële belangen zijn ook belangen

  Deze zaterdag stond er een uitwedstrijd op het programma. Na de afgelaste wedstrijd van vorige week en toch wel wat zieke spelers in de afgelopen weken waren we ook vandaag niet volledig en niet fit. 1 wissel en daarmee flink wat meters te maken voor de jongens.

  Het was wonderlijk lekker weer bij een graad of 4, gewoon voor iedereen prima vertoeven op het veld of langs het veld. In de vorige ontmoeting met UVV waren al leermomenten hoe om te gaan met gedrag van je tegenstander, verbaal en fysiek. Ook vandaag was UVV al snel de ploeg die zich meer met de tegenstander bezig hield dan met zichzelf. JSV wist zich daar goed tegen te wapenen. Wat de tegenstanders ook zeiden, zeurden, irriteerden en soms met een schop proberen te veroorzaken. Deze 9-jarigen van JSV stonden er boven, stonden op, gingen verder met hun eigen spel.

  UVV had wellicht ook reden om zich zorgen te maken want al snel wist JSV een flinke voorsprong te nemen met 0-3 en dan loop je toch achter de feiten aan als tegenstander. Vanaf het moment het te makkelijk ging voor JSV zakte het pressiespel eigenlijk in elkaar en kreeg UVV teveel tijd en ruimte om snel volledig terug in de wedstrijd te komen bij 4-4. Gelukkig werd pressie hervonden, de wedstrijd terug in handen genomen en met 2 doelpunten de stand naar 4-6 gebracht. Met nog 1 tegendoelpunt wisten we dus toch uit Utrecht weg te gaan met de 5-6 zege.


  Trainer Jeffrey Zitter was na afloop tevreden, veel doelpunten tegen? Ach ja, het zou Utrecht en AZ die avond ook overkomen, amusementswaarde hoog? Jazeker, ook belangrijk en vooral de wijze waarop de doelpunten tegenwoordig tot stand komen. Veelal uit combinaties en dat is toch waar je als ploeg op terug wilt kunnen vallen. Doelpunten uit acties zijn vaak leuk maar wel eenzaam, als je als ploeg wilt functioneren dan is afgepakte bal, een redding, een assist of een fraaie pass net zo belangrijk als een doelpunt. Daarmee wist JSV vandaag de zege binnen te halen.


  Dat je op jonge leeftijd veelal te maken hebt met sportieve maar ook commerciële belangen zie je iedere dag terug in kinderen die trainingspakken dragen van grote Europese clubs, petjes, shirts en ga zo maar door. Onze jongens hebben dit voor JSV JO10-1 ook. Met Gaaan® als shirt, trainingspak en tassensponsor krijg je toch een belangrijk commercieel doel mee, doet een sponsor dit als liefdadigheid of is er echt een commercieel doel. Gaaan® sponsort voor het eerst en het is leuk kom te horen dat meerdere mensen op en rond JSV deze naam toch al als herkenning gaan zien!
  Aan de grote mensenwereld wilden wij als team tonen aan de sponsor dat we dankbaar zijn dat we er zo mooi en netjes bijlopen iedere week weer. Afgelopen woensdag waren de 5 fitte spelers samen met de trainer bij Gaaan® op locatie om kennis te maken met de sponsor en 2 grote teamfoto’s te overhandigen als blijvende herinnering aan deze mooie samenwerking.