• UVV JO10 - JSV JO10-1: ervoor Gaaan® is makkelijker gezegd dan gedaan

    Een bezoek aan het club van, die maeastro op het veld. Waar het tegenwoordig natuurlijk om Mbappé, Neymar en nog steeds om Messi en Ronalda gaat was het vroeger ene Marco van Basten die zijn voetstappen ooit zette bij de tegenstander van vandaag en ergens geeft dat ook bij deze jongetjes bewondering.
    JSV speelt met veel passie, plezier en power. Heel veel druk op de bal is het doel om de tegenstanders geen lucht te geven. Zodoende was de 1e helft, na een 1-0 achterstand, volledig voor JSV met een 1-6 ruststand. Fraaie doelpunten die van afstand werden gemaakt door Noah en Peter. Maar fraaier nog de pogingen om in overspel, iets waar we geen nadruk op leggen, naar de andere kant te komen. Iedere bal moet voor JSV zijn en dat was volledig de toon in de 1e helft. Blijde koppies en dat zegt de titel best veel. Moeie koppies ook, veel gegeven, veel energie gestopt in de strijdwijze.
    Net als vorige week ging het daarna echt even flink minder, alsof de knop van makkelijk en dus minder arbeid leveren te makkelijk om ging. UVV was direct dankbaar en scoorde snel 2x. En hoe mooi is het dan dat je als team gaat leren van eerdere momenten, de energie werd weer in het spel gestoken en we wisten in het laatste kwart toch nog 1x te scoren en de uitslag, die verder totaal onbelangrijk is, naar 3-7 te tillen. Het is makkelijker gezegd dan gedaan maar deze jongens zijn er vandaag weer volledig voor geGaaan®. Op de actiefoto de keeper Lars van Gelder in het laatste kwart met 2 fraaie reddingen.