• Vacature Secretaris JSV Nieuwegein

  Het bestuur van JSV Nieuwegein is dringend op zoek naar een nieuwe secretaris.

   

  Als secretaris ben je belangrijk voor de communicatie tussen het bestuur, leden, KNVB en andere partijen. De secretaris is samen met de voorzitter lid van het Algemeen Bestuur van de vereniging.

  Ben je enthousiast en flexibel, kan je begrijpelijk communiceren en zaken op schrft stellen en ben je niet bang voor een stukje eigen verantwoordelijkheid? Dan ben je voor ons de kandidaat waarop we verder willen bouwen.

   

  Taakomschrijving

  Het bestuur vergadert gemiddeld 1 keer per maand. Rondom deze vergaderingen is de secretaris druk met:

  • Vaststellen noodzaak en doel van de vergadering c.q. agendapunten
  • Betrokken bij de samenstelling en verzending van de agenda
  • Doornemen en/of selecteren van de ingekomen stukken, ac>elijst/besluitenlijst, notulen vorige vergadering
  • Inhoudelijke voorbereiding van de agendapunten (met andere bestuursleden)
  • Zorg dragen voor notulering/verslaglegging en verzenden
  • Controle op uitvoering van besluiten/afspraken
  • Archivering verzorgen

   

  Tweemaal per jaar is er een algemene ledenvergadering die door de secretaris mede worden voorbereid. Daarnaast sluit je als secretaris aan bij overleggen met gemeente en andere partijen die met JSV samenwerken.

  Wat maakt het werk de moeite waard?

  Je maakt deel uit van een enthousiast team vrijwilligers (ook de bestuursleden) die allen uit sociale betrokkenheid hun energie in JSV willen steken. Voetballen is een teamsport waarin ieder ook zijn eigen verantwoordelijkheden heeft. Voor wat betreft bestuur- of vrijwilligerstaken is dat bij ons niet anders.

  Hoeveel tijd ben je eraan kwijt?

  Als secretaris dien je er tijdens het voetbalseizoen rekening mee houden dat er regelmatig vergaderingen (maximaal 1 keer per 2 weken) plaatsvinden. De voorbereiding, vastlegging en communicatie behoren tot jouw takenpakket. Daarnaast stelt de vereniging het op prijs dat je (in afwisseling met andere bestuursleden) op regelmatige basis aanwezig bent bij wedstrijden van het 1e elftal om daar bestuursleden van de bezoekende partijen te ontvangen. Veel van de werkzaamheden kunnen vanuit huis worden opgepakt en op de tijd die jou het beste past.

  Meer weten?

  Neem dan contact op via bestuur@jsv-nieuwegein.nl en natuurlijk mag je ons ook mailen met een enthousiaste motivatiebrief voor deze vacature. We kijken naar je uit.