• Veiligheid en Respect bij JSV

  JSV vind het uitermate belangrijk dat spelers en speelsters veilig en vertrouwd hun sport kunnen uitoefenen en doet er veel aan om dit te waarborgen. Zo moeten bijvoorbeeld vrijwilligers, vaak leiders en trainers die heel veel met kinderen werken, een Verklaring Omtrent goed Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Geen éénmalige actie want na enkele jaren wordt dit herhaald.

  Daarnaast is het goed om te weten dat JSV een vertrouwenscontactpersoon tot de beschikking heeft die voor iedereen bereikbaar is.

  Bij JSV is dit Mariëlle van Alderen. Je kunt contact met haar opnemen als je je ergens zorgen over maakt. Zorgen over iets dat gebeurt tijdens de activiteiten van de club of over iets dat je hebt opgevangen tijdens de trainingen of op- en rond het veld. Ook kan je iets ongewoons zijn opgevallen tijdens spel en training. Dit gaat bijvoorbeeld over seksuele intimidatie maar wij spreken liever van "iedere vorm van ongewenst gedrag" bij JSV.

  Contact opnemen

  Mariëlle is in eerste instantie bereikbaar per mail. Je kunt met haar dan ook een persoonlijke afspraak maken. Privacy is hierbij uitermate belangrijk en moet ten alle tijd gewaarborgd zijn, de club staat dan ook volledig buiten de contacten die met Mariëlle gelegd worden.

 • Zonder respect geen voetbal