• Verdiende winst vrouwen 1

  De reporter Chantal had deze week geen tijd om een elle loos verhaal te schrijven omdat zij deze week fungeerde voor grensrechter. Jullie zullen het dan ook moeten doen een met slechts een scoreverloop en een kleine toelichting.

  Score verloop:
  1-0 Eva
  2-0 Melissa
  2-1 DHSC
  3-1 Combinatie Messi/Neymar

  Met nog een knal op de lat en een bijna eigen doelpunt van DHSC, verdiende maar 1 ploeg om te winnen vandaag en dat was JSV. DHSC heeft in de eerste helft 1 kans gehad en die ging er ook direct in. En in de tweede helft hadden ze ook 1 kansje en daar bleef het dan ook bij.

  Klein smetje op de wedstrijd: de tegenstander van Manon was OF jaloers op haar mooie blonde haar OF de stoppen in haar bovenkamer sloegen door, want uit het niets vond zij het nodig een pluk haar uit het hoofd van Manon te trekken. Eindresultaat twee dikken krassen in de nek van Manon alsof ze door een tijger is aangevallen. Maar ach Manon ging lachend met 3 punten van het veld af en in de wetenschap dat ze die vrouw alle hoeken van het veld met haar baltechniek heeft laten zien. Overigens had de keepster van DHSC even daarvoor Manon met een iets wat te enthousiaste sliding onderuit gemaaid. Dus we kunnen wel stellen dat Manon wat herinneringen aan deze wedstrijd heeft overgehouden.

  En Julia (onze keepster) die is nog steeds aan het ontdooien want van die twee ballen die zij heeft gehad werd zij niet echt warm.

  Volgende week mogen de dames het dak van de Ikea op. Kunnen we ook eens zeggen dat we op hoog niveau voetballen.

  Tot volgende week.