• Vertraging in de contributie

    De contributiebrief viel dit jaar, door een samenloop van omstandigheden, wat later op de mat dan gebruikelijk. Inmiddels is die stap gezet, maar de vertraging is nog niet uit de lucht. Afgelopen jaren werkte een betaalde kracht hier jaarlijks hard aan maar deze is inmiddels met pensioen (vrij uniek voor JSV overigens) gegaan. Het gat wordt gelukkig opgevuld door vrijwilligers maar deze mensen hebben wel even de tijd nodig om alle emails te beantwoorden en nog belangrijker: iedereen ook het juiste antwoord te geven. Wel zo prettig.

    Mocht het dus zijn dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je email aan contributie@jsv-nieuwegein.nl, dan is nu duidelijk waarom. Het antwoord gaat zeker komen, maar nog even geduld graag! Bedankt :)

    Update 21 december
    Vervelend maar het is niet anders: JSV heeft gebrek aan 'handjes' om bovenstaand issue af te handelen. Hopelijk zullen deze handjes zich snel aanbieden (stuur dan svp een berichtje naar website@jsv-nieuwegein.nl) en behoren de problemen mbt dit onderwerp snel tot het verleden