• Sportmedische begeleiding door Fysio Physics Fysiotherapie

   

   

  Vanwege de aangescherpte corona regels, zijn de fysiotherapeuten en patienten verplicht om een mondkapje te dragen. Dit geldt dus ook bij JSV. Leden die gebruik willen maken van de fysio zullen dus een mondkapje moeten dragen, welke zij zelf bij zich moeten hebben. Zonder mondkapje zal er niet worden behandeld.

  Omdat Physio Physics ook de EHBO verzorgt op zaterdagen, geldt dit dus ook voor eventuele EHBO-gevallen tijdens de wedstrijd. 

   

  Fysio Physics verzorgt met een de team van (sport)fysiotherapeuten de sportmedische/fysiotherapeutische begeleiding voor leden van JSV-Nieuwegein. Onze fysiotherapeuten hebben naast de hbo-opleiding fysiotherapie veel specialisatieopleidingen gevolgd, waaronder Orthopedische Revalidatie 4xT Methode®, Sportrevalidatie & Sportperformance Training en Therapeutisch Tapen. Zij werken volgens de succesvolle 4xT Methode®. Hun missie is uiteraard om de voetballers bij een acute blessure zo goed mogelijk te begeleiden en te herstellen.

  Heb je een blessure, wil je advies over herstel en training, kom dan langs bij onze fysio's. Ook familie en vrienden van leden van JSV zijn welkom. 

  4xT Methode®

  4xT staat voor Testen, Triggeren, Tapen en Trainen. Door deze unieke behandelmethode boeken wij succes en bereiken wij resultaten die met andere therapieën en medische behandelingen niet te behalen zijn. Nieuwsgierig naar onze 4xT Methode®? Bekijk dan op ons YouTube kanaal onze patiëntenfilmpjes.

   

 • Fysiotherapie

  De sportmedische/fysiotherapeutische begeleiding bij JSV is gratis. Voor een volledige fysiotherapeutische behandeling kun je terecht op onze praktijken in Nieuwegein (Colijnpark 172, Galecop) en IJsselstein (Linnaeusweg 31). Wij hebben meer dan 50 praktijken door heel Nederland. Check vooraf je zorgverzekering of en hoeveel fysiotherapiebehandeling je vergoed krijgt. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. 

 • Inloopspreekuur

  Dagtijden
  Maandag-
  Dinsdag19:00-21:00 uur
  Woensdag-
  Donderdag19:00-21:00 uur
  Vrijdag-
  Zaterdag09.00-16.30 uur
  Zondag-
 • Sportrevalidatie & Sportperformance

  Als (top)sporter wil je natuurlijk snel revalideren en je sportprestaties verbeteren. Ons team heeft ruime ervaring in het begeleiden, behandelen en revalideren van diverse (top)sporters. Spreek gerust even één van onze fysiotherapeuten aan of maak direct een afspraak.

 • Maak direct een afspraak

  Telefoon088-3232500
  E-mailfysiotherapie@fysiophysics.nl
  Websitewww.fysiophysics.nl
 • Medisch Fitness

  Wil je onder begeleiding aan je gezondheid en/of herstel werken vanwege een blessure, een specifieke klacht of een (chronische) aandoening? Je kunt bij ons sporten met een persoonlijk afgesteld trainingsprogramma. Onze praktijken in Nieuwegein en IJsselstein hebben een medisch fitness ruimte, waar je onder begeleiding van een fysiotherapeut in kleine groepjes traint. Een medisch fitness training duurt 1 uur. Voordat je aan de slag gaat, vindt er eerst een intake plaats. Het doel van deze intake is jouw conditie, belastbaarheid en aanwezige lichamelijke beperkingen of blessures te bepalen om vervolgens jouw training, doelen en eventueel jouw levensstijl hierop aan te passen. Informeer naar kosten en mogelijkheden

 • GRATIS Fysiocheck
  Blessure of lichamelijke klacht? Laat GRATIS jouw klacht(en) controleren door één van onze fysiotherapeuten en krijg direct advies! Deze Fysiocheck duurt 15 minuten.

  Tijdens de fysiocheck:

  • vindt een korte inventarisatie van de blessure/lichamelijke klacht plaats en worden er indien nodig enkele testen gedaan.
  • geeft de fysiotherapeut een indicatie van wat er mogelijk aan de hand zou kunnen zijn.
  • geeft de fysiotherapeut aan of fysiotherapie je verder kan helpen. 

  Voor de Fysiocheck kun je terecht bij onze fysiotherapeuten bij JSV of je kunt hiervoor een afspraak maken bij één van onze praktijken.