• Sportmedische begeleiding bij JSV

  GoFysio verzorgt de sportmedische begeleiding bij JSV. GoFysio is gericht op sport en orthopedische revalidatie en begeleiding van talent. Meer info hieronder en op gofysio.nl.

 • Inloopspreekuur bij JSV

  Binnen JSV is de mogelijkheid om je blessure te laten screenen door de fysiotherapeuten van GoFysio. Deze screening is voor leden, familie en vrienden van JSV volledig gratis.

 • Inloopspreekuur

  Dagtijden
  Dinsdag20:00 – 21:00
  Donderdag20:00 – 21:00
 • Fysiotherapeutische behandeling

  Mocht fysiotherapeutische behandeling nodig zijn dan kun je op de club behandeld worden. Dat scheelt veel tijd! Behandelingen worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Als je ouder bent dan 18 jaar en niet verzekerd voor fysiotherapie dan ontvang je hiervan een rekening.

 • Fysiotherapie

  Dagtijden
  Dinsdag16:00 – 20:00 uur
  Donderdag16:00 – 20:00 uur
 • Maak direct een afspraak

  Liecke
  Whatsapp06-51420875
  E-mailinfo@gofysio.nl
  Telefoon030-6585901
 • Veldrevalidatie
  Veldrevalidatie is onmisbaar wanneer je geblesseerd bent (geweest) en wilt terugkeren op wedstrijdniveau. Meld je hiervoor aan bij Liecke (06-51420875). Hier zijn kosten aan verbonden maar dit wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar.

  Team Performance Testen
  Laat je teamprestaties nauwkeurig in kaart brengen en breng je team op een hoger niveau. Tijdens een performance test krijgen spelers een beeld van kracht, snelheid, coördinatie, lenigheid, loopvermogen, en meer.

  Loop & Agility training
  Presteer beter door meer snelheid, wendbaarheid, coördinatie en acceleratie.  

  Kracht & Coördinatie training
  Wil je echt beter voor de dag komen en fysiek op een hoger niveau? Volg dan de Sport Performancetraining bij GoFysio. Wij trainen jou d.m.v. Topsportbegeleiding naar het hoogste niveau.