• Voetbal.nl App

  De website van JSV is ook op je mobiel of tablet te bekijken. JSV adviseert je om de Voetbal.nl app van de KNVB te installeren. Je hebt hiermee een handig overzicht van de teams die je volgt (als speler, staflid of supporter), maar de app biedt nog veel meer handige functies. 

  Wat kan ik met de Voetbal.nl app?

  De Voetbal.nl app heeft diverse functionaliteiten. Hieronder een kort overzicht, verderop een toelichting, hoe je de app kunt installeren en instellen. 

  • Programma, uitslagen en standen bekijken;
  • Teams volgen voor een snel en handig overzicht;
  • Eenvoudig adreswijziging doorgeven aan JSV/KNVB;
  • Zelf je pasfoto uploaden voor op je digitale spelerspas;
  • Stemmen op de speler van de wedstrijd (en zelf gekozen worden natuurlijk);
  • Snel op de hoogte worden gebracht van afgelastingen of wijzigingen;
  • Belangrijke mededelingen van JSV ontvangen (handig voor leiders en trainers);
  • De (juiste) route naar clubs vinden bij uitwedstrijden;
  • En nog veel meer...
 • Installeren en instellen voor gebruik

  Om de app te gebruiken moet je deze natuurlijk eerst installeren. Je kunt de app vinden in de Apple App store en Google Play Store, of door te klikken op onderstaande afbeeldingen. Voor het Windows platform is de app niet beschikbaar.

   

  Download on the App Store  

  Na installatie wordt je gevraagd in te loggen. Het is belangrijk dat je dit doet met hetzelfde e-mailadres waarmee je bekend bent bij JSV. Daarmee koppelt de KNVB de app aan jou als lid. Lukt het niet? Neem dan even contact op via wedstrijdsecretaris@jsv-nieuwegein.nl.

   

  Na installatie kun je verschillende zaken aanpassen. Misschien vraagt de app je direct om de instellingen te kiezen en je gegevens aan te vullen. Maar dat kan ook handmatig. Via het menu in de app en dan onderaan bij "Instellingen". Er staat van alles in dat menu en de app wordt regelmatig geüpdate. De belangrijkste functies bij instellingen: 

  • Mijn persoonsgegevens: hier pas je je pasfoto, adresgegevens en telefoonnummer aan. Daarnaast kun je je zichtbaarheid instellen. Verderop meer informatie.
  • Mijn kinderen: ouders die bij JSV bekend zijn, kunnen hier de gegevens  en privacyinstellingen van hun kinderen aanpassen, zonder dat die zelf hoeven in te loggen.
  • Pushberichten: hier kun je kiezen op welk apparaat je pushberichten wilt ontvangen. Dit zijn berichten van je club die belangrijk kunnen zijn. Verderop meer informatie.
 • Zichtbaarheid instellen

  Bij "Instellingen > Mijn persoonsgegevens", kun je onderaan je zichtbaarheid instellen. Wij raden aan deze op 'normaal' te zetten, zoals in de afbeelding links. Op die manier haal je het maximale uit de Voetbal.nl app. Je kunt dan bijvoorbeeld stemmen op de Speler van de Wedstrijd (en zelf ook gekozen worden). Afgeschermde spelers zijn niet zichtbaar op hun teampagina, kunnen niet worden gekozen als Speler van de Wedstrijd en worden niet gefeliciteerd via de verjaardagskalender (je bent immers niet zichtbaar). Voor meer informatie kun je terecht in het onderdeel "Help % privacy" in het menu van de app.

 • Pasfoto wijzigen

  Vanaf een bepaalde leeftijd (14 jaar) zijn spelers/speelsters verplicht om een digitale pasfoto beschikbaar te stellen. Deze wordt namelijk gebruikt op het Digitale Wedstrijd Formulier, de app waarmee de scheidsrechter kan nagaan of je wel speelgerechtigd bent. Een scheidsrechter moet vóór iedere wedstrijd kijken of de spelers en de foto's wel met elkaar overeenkomen.

  Een pasfoto kun je eenvoudig zelf uploaden. Dit doe je in de Voetbal.nl app bij "Instellingen > Mijn persoonsgegevens". Dit kan niet het hele seizoen door, dus check aan het begin van ieder seizoen even of je nog een recente foto hebt. Zorg er voor dat het een fatsoenlijke pasfoto van jezelf is. Als de scheidsrechter je niet kan herkennen, kan deze besluiten dat je niet mag spelen. Kun je niet zelf je pasfoto aanpassen? Neem dan even contact op met het ledenbeheer van JSV, via ledenbeheer@jsv-nieuwegein.nl

  NB. Ben je jonger dan 16 jaar dan is de hulp van je ouders nodig.

 • Teams volgen (favorieten)

  Je hoeft in de Voetbal.nl app gelukkig niet steeds opnieuw jouw team op te zoeken. Je kunt teams volgen door ze toe te voegen aan je favorieten. Ze verschijnen dan standaard onderin het startscherm van de app. Daarnaast wordt je tijdlijn gevuld met nieuws van je favorieten, zoals het programma, de uitslagen en de stand.

  In het menu van de app kun je onder favorieten de teams, clubs, accomodaties en personen die je volgt terugvinden. Je kunt hier ook favorieten toevoegen en beheren. Om een favoriet team toe te voegen, druk je op zoeken. Je typt dan JSV in en selecteert de club. Vervolgens kun je het team kiezen. Rechts naast de naam klik je tot slot op de ster waardoor je dit team als Favoriet aanmerkt.

  Een ingesteld favoriet team niet meer volgen werkt hetzelfde. Door uiteindelijk op de ster te klikken (die dan nog als 'te volgen team' te zien is) wordt dit proces afgerond.

 • Nooit meer de weg kwijt bij uitwedstrijden

  Met de app is het een fluitje van een cent om de weg naar een club te vinden. De eenvoudigste manier is om op de wedstrijd van je team te klikken en vervolgens de club aan te wijzen. Dat is alles. De routenavigatie leidt u naar uw bestemming. Dus u hoeft niet meer te onthouden wat de route ook al weer was of, wat ook vaak gebeurt, de auto van een andere ouder voor u in de gaten te houden.