• Opnieuw komt JSV sponsor VvE Metea in actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Onze assurantieadviseur en al vijftien jaar een vertrouwd gezicht van VvE Metea, Miranda Agterberg, heeft de diagnose kanker en zal niet meer beter worden. Bij de pakkenneer gaan zitten is zowel voor haar als ons geen optie. Terwijl Miranda vastberaden de strijd is aangegaan om zo veel mogelijk uit de toekomst te halen komen ook wij als collega’s in beweging. Letterlijk! We gaan voetballen voor het Prinses Maxima Kindercentrum!

    Op woensdagavond 31 mei aanstaande zal ‘team Miranda’ het op gaan nemen tegen JSV Nieuwegein Zaterdag 1.0. Ons team bestaan uit collega’s en andere bekenden, het team van JSV (de Jutphase Sport Vereniging) is al eens kampioen geworden en speelt in de 6de klasse. VvE Metea heeft als sponsor een speciale band met JSV, daarnaast zijn veel (kinderen van) collega’s actief als speler of vrijwilliger.

    Het zou natuurlijk geweldig zijn als we de wedstrijd samen met vele anderen gaan beleven. Naast de wedstrijd zelf zal er een verloting plaatsvinden met enkele prachtige prijzen (waaronder het ingelijste voetbalshirt van een wereldster!) en kunt u sowieso een bedrag schenken via de aanwezige donatiepot. De presentatie en het commentaar langs de zijlijn zal volledige belangeloos verzorgd worden door sportcommentator Jacques Nieuwlaat en na afloop vindt er een gezellige borrel plaats.
    De wedstrijd begint om 19:00 uur (Sportpark Galecop 1, 3438 HX Nieuwegein).

    Komt u ook kijken naar deze wedstrijd voor het Prinses Maxima Centrum. Steun deze actie met het kopen van lootjes en maak kans op leuke prijzen.