• Voorbeschouwing

  Voorbeschouwing wedstrijden Zaterdag1, Dames1 en Zondag1 

  Weekend 21/22 februari 2020

  In verband met de voorjaarsvakantie, en mogelijk ook carnaval, staan er geen wedstrijden gepland voor de eerste teams. 

   

  Zaterdag1    

   
  Competitie wordt hervat op 7 maart met een thuiswedstrijd waarin Waterwijk te gast is. De punten worden zo langzamerhand wel belangrijk dus het team kan zich goed voorbereiden op deze match.

   

   

  Dames1   

  De JSV Dames moeten zich herpakken na de recente thuisnederlaag tegen Sporting '70 (2-3 red.). Een noodgedwongen verjongd JSV moest op 8 februari de meerdere erkennen in Sporting (vorig seizoen gedegradeerd uit de 2e klasse) dat o.a. versterking uit het 1e elftal had. Afgaande op het altijd welkome wedstrijdverslag: een wedstrijd die ook zomaar gewonnen had kunnen worden. Al met al gaf de grotere ervaring van de bezoeksters de doorslag.

  Sta niet te lang stil bij het verleden en richt je op de wedstrijd van morgen. Morgen? Nee, de dames komen pas op 7 maart a.s. weer in actie als HMS op bezoek komt. De voorjaarsvakantie en het carnaval staan eerder op het programma. 

  Theo van der Linden  

   

  Zondag1 

  De ene na de andere voorjaarsstorm blaast over Nederland. Hoewel storm Dennis afgelopen weekend voor behoorlijke hinder zorgde op het veld, kon de eerder afgelaste uitwedstrijd tegen Badhoevedorp gewoon gespeeld worden. Ofschoon de uitslag (1-1, red.) niet verkeerd was, voelde het aan alsof er twee punten verloren waren. Net als bij de dames had de wedstrijd zomaar beter kunnen uitpakken maar dat is nu eenmaal voetbal.
   
  Niet alleen de stormen maar ook de zondagheren kunnen even uitblazen. Op 8 maart wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen VSC. 
   
  Theo van der Linden