• Voorbeschouwing

  Voorbeschouwing wedstrijden Zaterdag1, Dames1 en Zondag1 

  Weekend 14/15 maart 2020

  Tsja, een voorbeschouwing op...wat? Wie het weet mag het zeggen. De voorjaarsstormen zijn nog niet voorbij en er waart ook nog eens een virus rond. Gaat er wel gespeeld worden? Hou berichtgeving svp in de gaten op de JSV website. 

   

  Terugkijkend op het afgelopen weekend:  een zeer succesvol weekend want alledrie de eerste team hebben hun westrijd in winst weten om te zetten. Wat ze ook gemeenschappelijk hadden: allemaal met slechts één doelpunt verschil. Maar zoals een beroemde 'voetbalfilosoof' ooit declameerde: "als je altijd met één doelpunt verschil wint, ben je kampioen". Kijk, zo'n helpende slogan doet het altijd goed. 

  En als we het dan toch over helpen hebben: heeft u zich al aangemeld met de Voetbal.nl app om JSV de helpende hand te bieden? De club wil graag doen wat het altijd doet: voetbal mogelijk maken en zonder voldoende hulp kan dit simpelweg niet. Meer informatie over het hoe en waarom leest u hier.

   

   

  Zaterdag1    

   

  .

  Ton Huis in 't Veld

   

   

   

   

   

  Dames1   

   

  Feest bij JSV dankzij het Vrouwen1-team. Door een nipte overwinning op het bezoekende HMS, werd de 2e periodetitel in de derde klasse gepakt. Aan het eind van de competitie is dit mogelijk belangrijk voor het spelen van promotie/degradatie wedstrijden schatten wij zo in.
   
  De weg naar de 2e klasse is nog lang en eerst zullen er nog wat competitiewedstrijden afgewerkt moeten worden. Om te beginnen met een uitwedstrijd tegen oude bekende EDO uit Utrecht. De laatste jaren worden telkens pittige duels met deze club gespeeld maar ook vaak met een goed resultaat. Laat de periodetitel er maar niet voor zorgen dat de mindset zand in de eigen ogen gaat strooien. Dus: volle bak dames en succes!
   
  De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur.
   
  Theo van der Linden   

   

   

   

  Zondag1 

  Ook de heren van Zondag1 pakten de volle winst. Niet dat dit eenvoudig ging gezien een nipte 4-3 zege, maar de punten zijn niet minder welkom in de strijd om een hoge klassering. Maar zoals al vaker geschreven: het is druk aan de top van de competitie. Er komen maar liefst vijf teams in aanmerking voor goud, zilver en brons. Laat JSV er maar op gebrand zijn om één van die plekken te bemachtigen of een periodetitel (zo die er is) in de wacht te slepen.

  Zondag staat de uitwedstrijd tegen CTO op het programma en die mag gezien de huidige ranglijst als een topper beschouwd worden. Het is namelijk de nummer 5 tegen de nummer 2 waarbij er sprake is van slechts een puntenverschil van vier.

  De wedstrijd begint, zoals gewoonlijk is, om 14.00 uur. Suc6 mannen!  

  Theo van der Linden