• Voorbeschouwing

  Voorbeschouwing wedstrijden Zaterdag1, Dames1 en Zondag1 

  Niet alleen in het weer kan het vriezen of dooien ook in het voetbal komt dit voor. Zo loopt het prima met je team, dan opeens zitten de resultaten (hoe verklaarbaar dan ook) even tegen. Zaak om bij de les te blijven en de beste beentjes voor te zetten. Met inzet en wilskracht heb je de helft van je wedstrijd immers al gewonnen!

   

  Zaterdag1      

  Een vrij weekend voor zaterdag1. Op 23 november wordt de competitie weer hervat met een uitwedstrijd tegen Delta Sports uit Houten. 

    

  Dames1     

  Met een nipte nederlaag bij Sporting '70 zijn de JSV dames tegen de tweede nederlaag van het seizoen aangelopen. Het kleine verschil geeft maar eens te meer aan dat JSV prima uit de voeten kan in de derde klasse. Het neemt vooralsnog een mooie 4e plaats op de ranglijst in maar de concurrentie is groot.

  Het is dus zaak om het verleden het verleden te laten en de draad weer op te pakken. Dat kan want dit weekend komen de dames van Zwaluwen Utrecht '11 langs. Weliswaar een laagvlieger op dit moment (5 punten uit 7 wedstrijden) maar JSV zal bij de les moeten zijn om de drie punten in eigen huis te houden,

  Aanvangstijd van de wedstrijd is om 14.30 uur.

   

  Theo van der Linden   
  Zondag1    

  De mannen van Zondag1 blijven het uitstekend doen in de competitie (en dat dat nog lang zo mag blijven). Met een derde plek op de ranglijst staan zij er prima voor.  Afgelopen zondag werd een prachtige 5-2 overwinning op Badhoevedorp behaald en het wedstrijdverslag kunt u er op naslaan om te lezen hoe dit gegaan is.

  Het schaatsen lijkt weer in beeld te komen dus voor dit weekend is het gezegde 'de messen slijpen' van toepassing. De uitwedstrijd tegen koploper FC Blauw-Wit Beursbengels (met scrabble krijg je voor zo'n woord meteen de overwinning in handen) staat op het programma. Deze club, wederom uit Amsterdam (Sloten red.) heeft uit 6 wedstrijden 5 overwinningen geboekt dus dat er een pittige wedstrijd aanstaande is moge duidelijk zijn.

  De mannen van trainer Patrick Versluis zullen op en top moeten zijn om succes in Amsterdam West te behalen maar niets is onmogelijk in het voetbal.

  De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur.

   

  Theo van der Linden