• JSV Voorzitter van Ee stopt

  Het bestuur van JSV Nieuwegein, moet helaas melden dat de voorzitter van het bestuur, de heer Coert van Ee vanwege gezondheidsproblemen met onmiddellijke ingang gestopt is met zijn werkzaamheden.
   
  Hoewel JSV uiteraard begrip heeft voor het besluit van Coert van Ee,  is dit een grote terugslag in de opbouw van het bestuur.
   
  Nog steeds is het bestuur van JSV voor een belangrijk deel onderbezet. Zowel de functie van voorzitter, als de functies van secretaris en beheer zijn vacant. Voor de functies van TTB en penningmeester lopen gelukkig twee kandidaten zich warm en zullen in de komende ALV
  van 15 november worden voorgesteld door het bestuur, als nieuwe leden van het bestuur.
   
  Mocht u kandidaten weten voor de vacatures in het bestuur of anders wilt u ons komen versterken om deze mooie club te besturen, dan kunt u dat melden aan het bestuur van JSV. 
   
  Spreek ons aan, bel ons of mail naar bestuur@jsv-nieuwegein.nl.
   
   
  Namens het bestuur
  Ton Holweg
  secretaris bestuur JSV tot 15 november 2019
 • Beste mensen,

  Na een ernstig auto-ongeluk heb ik lange tijd nodig gehad om te revalideren. 
  Het ongeluk greep nogal diep in in mijn persoonlijk leven omdat ik ook mijn functie als burgemeester moest neerleggen.

  Na verloop van tijd voelde ik mij weer wat beter en toen ik werd benaderd voor de functie van voorzitter van JSV heb ik niet lang getwijfeld en daarin toegestemd.

  Ik heb er van genoten. Met ruim 1250 leden is JSV een bloeiende en boeiende voetbalvereniging. 
  Veel voetballers en voetbalsters genieten wekelijks op sportief niveau. De betrokkenheid van bestuurders, trainers, leiders en kantinepersoneel is groot.

  Het is daarom met grote teleurstelling dat mijn gezondheid het toch niet toelaat mijn bestuurlijke functies voort te zetten. Met pijn in het hart heb ik daarom toch moeten besluiten terug te treden als voorzitter van onze bijna 100-jarige club.

  Hartelijk dank voor de fijne vriendschappen die ik in de afgelopen tijd heb mogen ervaren .
   
  Met vriendelijke groet
  Coert J.J. van Ee