•  

   

  Een mooi gebaar van het bestuur

   

  Het voetbalseizoen zit er op. Voor iedereen die voor en bij JSV actief is, tijd om even op adem te komen, de batterij weer op te laden om straks klaar te zijn om aan seizoen 2021-2022 te beginnen. Dit allemaal om het belangrijkste te kunnen blijven doen dat bij JSV mogelijk is: voetballen.

  Traditioneel wordt aan het eind van het seizoen een 'bedankt' avond gehouden; de vrijwilligers bij de club worden dan uitvoerig bedankt voor hun inzet gedurende het jaar. Inzet die soms wel maar meestal niet zichtbaar is. Dat vinden zij overigens niet erg, zij steken hun uren belangeloos in de club maar aan aandacht hebben zij doorgaans geen behoefte.

  Door Corona kon een dergelijke avond dit jaar niet georganiseerd worden zoals dit seizoen wel meer zaken geen doorgang konden vinden als gevolg van het virus en de daarbij genomen maatregelen. Toch heeft het bestuur een manier gevonden om hun vrijwilligers te bedanken. Zo kon het dat de verschillende bestuursleden op pad gingen en elke vrijwilliger een bezoek en kleine attentie brachten. Een mooi gebaar van betekenis.

   

  Nieuwe vrijwilligers nodig

  Ook dit jaar zijn er weer een aantal vrijwiligers gestopt bij de club. Gelukkig komen er elk jaar ook weer nieuwe mensen bij. Denkt u nu bij uzelf: ik wil eigenlijk ook wel wat tijd beschikbaar stellen voor JSV? Laat het de club dan weten en stuur een bericht naar samensterk@jsv-nieuwegein.nl om te bekijken hoe we elkaar kunnen vinden.

  Inzet van vrijwilligers varieert van enkele uren per jaar tot wekelijkse activiteiten, geheel passend bij uw beschikbaarheid.