• Amateurverenigingen kunnen gewoon niet zonder vrijwilligers. Vaak doen zij hun werk voor de club in alle stilte en staan zij zelden (en willen dat meestal ook niet) op de voorgrond.

  Bij JSV is men trots op de vrijwilligers die het mede mogelijk maken dat meer dan 1.000 spelers en speelsters hun hobby kunnen uitoefenen.

  Columnist Angela de Jong (AD) onderschrijft dit nog meer eens. Klik HIER om haar column te lezen.

   

   

  Samen Sterk

  Zoals gezegd, bij JSV zijn ook veel vrijwilligers actief en daar is de club dankbaar voor. Elk jaar worden zij dan ook steevast bedankt (en dus wel even in het voetlicht gezet) op een speciaal voor hen georganiseerd bedankfeestje.

  Dat is terecht en mooi, maar de eerlijkheid gebied ook te zeggen dat het aantal vrijwilligers bij de club terugloopt én de gemiddelde leeftijd alleen maar toeneemt. Er is dus dringend behoefte aan nieuwe vrijwilligers om de vereniging van nieuw elan kunnen voorzien. Al enkele jaren achtereen zet het bestuur van JSV zich hiervoor ook in, maar makkelijk is het zeker niet.

  Het zou toch reuzejammer zijn als evenementen zoals de Aftrap (de allerjongsten beginnen aan het nieuwe voetbalseizoen) of Sinterklaas niet door kunnen gaan omdat er gewoon te weinig vrijwilligers beschikbaar zijn.

  Neem eens een kijkje op de speciale vrijwilligerspagina van JSV en kom ook uw steentje bijdragen. Er is namelijk maar één missie: voetballers en voetbalsters hun hobby uit te laten oefenen!