• Vrijwilligersavond 2022

   

   

  Vrijwilligers zijn echt onmisbaar bij een club als JSV

   

  Beste vrijwilliger(s),

  Na twee bijzondere jaren, waarin ontzettend veel is gebeurd en steeds om flexibiliteit werd gevraagd, is de situatie nu gelukkig verbeterd en kunnen we dit seizoen normaal en rustig afsluiten. Daarom is het tijd voor een gezellige avond. Ben je vrijwilliger bij onze mooie vereniging, dan ben je van harte welkom om samen (inclusief kinderen) het seizoen af te sluiten op vrijdag 1 juli vanaf 18:30 tot 21:30 uur in en bij ons clubhuis. Wij zorgen voor een geheel verzorgde buffet waarin alle variaties (vegatarisch, vega, halal, etc.) en de eerste 3 drankjes per persoon zijn geregeld! 

  Vrijwilligers verzetten heel veel werk, dat is voor een vereniging als JSV van groot belang. Wij willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor jullie enorme inzet en het zou dan ook fijn zijn als je komt, aanmelden kan door een mail te verzenden naar samensterk@jsv-nieuwegein.nl en daarbij graag aangeven met wie en hoeveel personen je komt.


  Aanmelden kan uiterlijk t/m 22 juni aanstaande !

   

  We zien je graag op de vrijwilligersavond op vrijdag 1 juli, tot dan!

  U wilt vast ook dat uw kinderen kunnen blijven bewegen en voetballen bij JSV? Denk er dan eens over na de club een (klein) handje toe te steken! Neem eens een kijkje op onze speciale vrijwiligerspagina!