• Goed nieuws! JSV Nieuwegein heeft een nieuwe sponsor mogen verwelkomen, Warmtebouw is vanaf nu met 2 borden langs de velden van JSV te bewonderen.

    Directeur, Herman Schiltkamp, kwam zaterdag 15 december hoogstpersoonlijk het sponsorcontract ondertekenen. Dankzij onze sponsoren kunnen we er een mooi en sportief voetbalseizoen van maken! 

    Warmtebouw is een vooraanstaand en toonaangevend technisch adviesbureau en installatiebedrijf. Warmtebouw is gespecialiseerd in klimaat-, energie-, en brandbeheersing door middel van duurzame technieken als ventilatie, verwarming, koeling, warmtepomp technieken, geothermische technieken en sprinkler installaties.

    De relaties variĆ«ren van kleine zelfstandig ondernemers tot winkelketens en concertzalen. Met de kennis, kunde en ervaring is Warmtebouw een betrouwbare partner in het realiseren van hoogwaardige en duurzame technische installaties. Waar mogelijk wordt ook gekeken naar subsidietrajecten en fiscale regelingen om de investering zo beperkt mogelijk te houden.  

    Warmtebouw is gevestigd aan de Middenwetering 1 te Utrecht, op bedrijventerrein Haarrijn ?? De Wetering in Leidsche Rijn. Meer weten? Neem eens een kijkje op de website www.warmtebouw.nl of neem telefonisch contact op via 030-2483030.