• Wat een wedstrijd, wat een wedstrijd!

  We begonnen de wedstrijdochtend in de kleedkamer, hier bespraken we de punten die we iedere wedstrijd en training met elkaar bespreken;
  - Het samenspelen
  - Koppies erbij houden
  - Ons spel aanpassen op de tegenstanders
  In het eerste kwart vond ik ons team zeker de sterkere partij van de twee, helaas door een fout van 1 van onze spelers, scoorden de tegenstanders het eerste doelpunt. Hierna werden alle jongens op scherp gezet en zagen we kans na kans voorbij komen die niet in het doel eindigde. Totdat we eindelijk na prachtig samenspel toch de gelijkmaker mochten scoren. Wat een goal!

  Het tweede en derde kwart gingen eigenlijk nog steeds erg goed, maar tot scoren kwamen we maar niet. In het tweede kwart kon Luuk de bal nog tegenhouden, maar in het derde kwart maakten we 1 eigen doelpunt die ook echt niet nodig was, maar ook dat kan gebeuren.
  Het laatste kwart hebben we 1 doelpunt tegen gekregen wat eigenlijk ook ‘n fout van onze kant was en helaas konden we onze vrije bal niet in het doel krijgen.

  Al met al, kan ik zeggen dat wij de sterkere partij waren in het spel, maar veel pech gehad dat de ballen er niet in wilden. Ryan heeft een boel mooie reddingen gemaakt en als team hebben de jongens hun best gedaan. Deze wedstrijd laten we snel achter ons en we concentreren ons nu op de wedstrijden die eraan komen!