• Leuk voor iedereen: nog eens nalezen hoe een wedstrijd is verlopen. Voor het eigen team, voor geinteresseerde ouders en grootouders etc. Kortom: voor iedereen die het maar lezen wil. Of u nu in Nederland bent of elders op de wereld: de wedstrijdverslagen zijn voor iedereen toegankelijk. Ook leuk om over een paar maanden nog eens na te lezen.

  Naast wedstrijdverslagen van (sommige) eerste teams zien we natuurlijk graag ook verslagen van junioren en pupillen wedstrijden op onze website verschijnen. Een kleine moeite maar een hoop plezier! In een wedstrijdverslag kunt u bijvoorbeeld welgemeende adviezen opnemen of een hart onder de riem steken van uw jongens of meisjes als het even niet meezit.

   

  Wie schrijft?

  Soms is er een vaste 'verslaggever' van een team maar je kunt een wedstrijdverslag maken natuurlijk ook laten rouleren binnen de spelers/oudersgroep. Altijd leuk om te lezen hoe bijvoorbeeld spelers zelf een wedstrijd hebben ervaren.

  Een wedstrijdverslag kunt u zelf uploaden! Van de upload mogelijkheid (linksonder op de hoofdpagina) wordt al veel gebruik gemaakt!

  In een eerder verschenen bericht kunt u nog eens nalezen hoe eenvoudig het uploaden van een wedstrijdverslag is.

  Drempel nog steeds te hoog?

  Is ondanks de eenvoudige stappen de drempel om een verslagje te maken (hoeft echt niet uitgebreid te zijn hoor) nog steeds te hoog? Stuur dan uw verslag op naar de webredactie, zij zorgen voor plaatsing. Vermeld dan in ieder geval welk JSV team dit betreft anders komt een verslag op de verkeerde plek op de website terecht.

   

  Note van de webredactie
  Respect staat bij JSV hoog in het vaandel en dat is ook van toepassing op de wedstrijdverslagen die immers voor iedere geinteresseerde leesbaar zijn. De webredactie behoud zich het recht voor om een wedstrijdverslag dat niet voldoet aan de normen te verwijderen dan wel te corrigeren.