• Week van de Scheidsrechter

  Bij de jongere teams waar moderne spelvormen de boventoon voeren zijn ze niet nodig maar vanaf een bepaalde jaargroep kun je eigenlijk niet zonder ze: de scheidsrechters. In de week van 5 t/m 13 oktober worden de leidsmannen eens extra in het zonnetje gezet.
   
  Je hebt nu eenmaal scheidsrechters en scheidsrechters, net als dat er ook voetballers en voetballers zijn (en ouders en ouders). JSV probeert zo goed en kwaad als het kan, elke wedstrijd die thuis gespeeld wordt, van een scheidsrechter te voorzien. Er zijn echter te weinig beschikbare scheidsrechters om dit ook te kunnen doen.
   
  Leest u dit en denkt u "goh, ik zou eigenlijk af en toe ook wel eens een wedstrijdje willen fluiten"?  Neem dan contact met JSV op want zij kunnen u hiermee helpen en u helpt de club weer, een win-win situatie!
   
  Even terug naar het hoofdonderwerp. De ene keer is er een scheidsrechter beschikbaar, de andere keer mogen/moeten teams dit zelf invullen. Wie er ook fluit: in de week van de scheidsrechter draait het eigenlijk om respect. Respect voor én naar elkaar. Respect tussen leidsmannen, spelers, leiders en toeschouwers. Als we dit met z'n allen nu goed op het netvlies houden dan blijft voetbal wat het moet zijn: een heerlijk en leuk spel om te doen en te zien.
   
  In de Week van de Scheidsrechter bedanken wij de leidsmannen voor hun inzet voor het voetbal, gewoon omdat zij ook liefhebbers van de game zijn, net als u. Ben je toevallig net op social media actief, zet dan een hashtag om uiting te geven aan deze dank: #scheidsbedankt