• Weer geen punten voor Zaterdag 1 in uitwedstrijd

  WEDEROM (UIT)NEDERLAAG ZATERDAG 1

  Het winnen van een uitwedstrijd is voor Zaterdag 1 nog steeds een moeilijke opgave. Ook tegen de sv Loosdrecht moest de ploeg zonder punten naar huis (3 – 1). Erg jammer en misschien ook wel onnodig. De ploeg speelt twee verschillende helften. Voor de rust prima en verzuimd afstand te nemen, de tweede slordig met veel balverlies waardoor de druk op de ploeg groot wordt met alle gevolgen van dien. Waarom ? Wie het weet mag het zeggen. Ook tegen TOV was dit het geval met dien verstande dat de ploeg toen de overwinning kon vasthouden.
  Donderdagavond moest Michiel van de Valk ziek de training verlaten en was zaterdag niet voldoende hersteld. Bjorn van de Horst moest ook verstek laten gaan om zijn hamstringblessure te laten genezen. Luc Jansen Venneboer speelde daardoor rechtsback en nam Vernon Vorswijk de libero-positie weer in.
  Zoals eerder gezegd begon de ploeg prima en creëerde zich kansen. In de 13e minuut pakte de ploeg een verdiende voorsprong. Een prima voorzet van Martijn Kroneman werd door Sam Kolsteeg tot doelpunt verwerkt. Kort erop ontstonden nog meer kansen maar alles werd of van de doellijn gehaald of met kunst- en vliegwerk gered. Na een half uur had de ploeg wat geluk toen een slordigheid in de verdediging bijna door Loosdrecht werd afgerond. De lat bracht redding voor JSV. Vlak voor rust kreeg de ploeg een strafschop (?)tegen doch het geluk was weer aan JSV-zijde. De bal belandde op de lat. In blessuretijd van de eerste helft scoorde Loosdrecht toch. 1 – 1. Vernon Vorswijk kreeg de gele kaart na commentaar .
  Gezien het voetbal in de eerste helft zagen de JSV-supporters de tweede helft positief in maar het was nog maar net begonnen en onze ploeg raakte steeds meer de draad kwijt. Kwam dat door de late gelijkmaker of de twijfelachtige 2-1 voor Loosdrecht na 12 minuten? Een goal die bij JSV kwaad bloed zette aangezien aan de situatie buitenspel en hands was vooraf gegaan. Martijn Scholman kon in eerste instantie nog redden maar in de rebound was hij kansloos. Steeds meer moest Martijn Scholman handelend optreden om een grotere nederlaag te voor komen. Wissels baatte niet en vlak voor tijd werd bij een alles- of niets poging door JSV via een counter de ploeg op 3-1 achterstand gezet. Over en uit en weer een uitnederlaag was een feit.
  Zaterdag a.s. de thuiswedstrijd tegen de FC Almere met een nieuwe kans.