• Wie komt ons helpen op wedstrijdsecretariaat   

  Al enige tijd wordt om jullie hulp gevraagd voor het bemensen van ons wedstrijdsecretariaat op zaterdag en/of zondag.

   

  Het wedstrijdsecretariaat is het hart van de vereniging voor wat betreft het spelen van wedstrijden, er dient tijdens wedstrijden altijd een vrijwilliger aanwezig te zijn. Als er dus geen vrijwilliger voor het wedstrijdsecretariaat is, mogen er geen wedstrijden worden gespeeld! Op dit moment zijn dat onze onderlinge wedstrijden, maar het zou toch droevig zijn als we volgend seizoen KNVB-wedstrijden niet door kunnen laten gaan. 

   

  We zijn dus op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten en doen dan ook een dringende oproep. Indien meerdere mensen zich aanmelden kan er een roulatiesysteem gaan draaien, zodat elke vrijwilliger slechts een 4 uurdienst hoeft te draaien en dan ook nog niet eens wekelijks!  

   

  Helaas leidt de onderbezetting er op dit moment toe dat het wedstrijdsecretariaat op zaterdag 1 mei en zaterdag 8 mei gesloten zal zijn! Dit betekent dat er geen onderlinge wedstrijden kunnen plaatsvinden op die dagen. Heel jammer voor alle kinderen die zoveel plezier beleven op onze velden.

   

   

   

  Voor vragen en/of aanmelden kunt u zich richten tot Danny Werkhoven (per email wedstrijdsecretaris@jsv-nieuwegein.nl )