• Winst met dank aan de mo17 meiden!

  Vandaag mochten we uit naar Badhoevedorp.

  Joëlle en Tessa die nog moeten acclimatiseren van hun weekje Barcelona moesten vandaag meteen flink aan de bak. In de eerste minuten hield Tessa met een prachtige redding de 0-0.

  Enkele minuten later viel alsnog de 1-0. Maar het duurde niet lang of het was al 1-1 door Joëlle na goed opletten en inspelen van Lina.

  Joëlle die ieder moment kon omvallen bleef doorbikkelen. Dus een verdiende 1-1 voor haar.

  Niet veel later viel de 1-2: na een goede steekpass van Lotte rondde Manouk de boel netjes en beheerst af. Vervolgens kwam van diezelfde Manouk een strakke pass op Risha, na tiki taka van Luna, Lina, Lotte, Lina, Manouk. Risha prikte netjes de 1-3 erin.

  De 1-4 kwam vervolgens van de voet van Charissa van de MO17. Een zeer knappe goal vanaf randje 16 meter. Helemaal top om bij je debuut bij de dames te scoren. En dat in het bijzijn van der ouders.

  Niet veel later was het opnieuw Risha na een assist van Manouk en gingen we met 1-5 de rust in.

  Na de rust trok de tegenstander nog even een blikje frisse wissels open en kregen we het lastig. Op een gegeven moment was het zelfs 3-5.

  Maar het slotakkoord was toch voor JSV. Vanuit een corner van Chantal maakte Risha de 3-6 en de derde van haar van de dag! Gouden aankoop!

  Tussendoor zijn er nog vele knappe reddingen geweest van Tessa. Eveneens een gouden aankoop! Wat is het toch lekker om een keeper te hebben die zoveel ballen pakt.

  En achter stond het lekker stevig. Lynn van de MO17 speelde alsof ze al jaren niet anders doet. Dani, Luna en Lisa eveneens.

  Op het middenveld gingen Lina en Lina van de MO17 met 1 keer raken regelmatig lekker door de linies heen. Dus bij vlagen was het ook nog leuk voor de toeschouwers.

  We danken de MO17 speelsters hartelijk want zonder hen was het vandaag geen 3-6 geweest!

  Tot slot: complimenten aan sarinah die al haar bij taken nu zij geblesseerd is zeer serieus neemt en perfect uitvoert. Al hopen we dinsdag dat ze snel groen licht krijgt om terug te keren op het veld!