• Wisselingen in het bestuur

    De afgelopen maanden is er binnen het TTB hard gewerkt om verbeteringen door te voeren en naar het einde van dit seizoen toe zullen we tijdig klaar zijn met de indelingen van de selecties, het toewijzen van trainers en begeleiders en zal er ook een afsluitende 'Team dag' worden georganiseerd waarop wij als JSV vast vooruit kijken naar komend seizoen. Daarbij vragen we ook jullie als ouders/leiders/begeleiders/trainers aanwezig te zijn om samen te zorgen dat we het seizoen '23/'23 goed kunnen starten. De exacte datum en uitnodiging volgt binnenkort.

    Naast het werk voor TTB ligt er echter nog heel veel ander werk te wachten en daarom hebben wij besloten wedstrijdzaken te versterken met Vincent Diepstraten, de huidige hoofd ttb-er. Vincent kan zo weer verder werken aan een kloppend wedstrijd-technisch hart van de vereniging.

    De plek van hoofd TTB is per direct overgedragen aan Gil Sarabdjiet. TTB is inmiddels ingelicht over deze switch en is blij met de versterking van Gil. Hiermee hebben wij de openstaande vacature binnen het bestuur ook meteen gevuld. Dat is goed nieuws voor de vereniging, want zo kunnen we nog sterker doorgaan met bouwen aan onze prachtige vereniging. Gil en Vincent zullen in een goede samenwerking zo ook TTB, Ledenbeheer en Wedstrijdzaken beter op elkaar af kunnen gaan stemmen.

    Uiteraard zullen we deze stappen nog laten bekrachtigen op de aankomende ALV.